say it's possible


Jeg sier til meg selv hundre ganger hver dag - Jeg har kommet over henne. Men jeg vet innerst inne at jeg er redd for å våkne hver morgen, redd for å knekke sammen av savn. Kjærlighetssorg kan gå å pule seg selv i rævva. Jeg har fått nok. Det er rart hvor egoistisk man kan bli midt i denne kjærlighetsgreia, hadde helt glemt at mamma er syk. Finnes det en gud der ute vil han i hvertfall aldri la meg få noen pause. Ja, mamma er syk, hun har fått et virus som kan utløse kreft. Hun har ikke fortalt meg noe, men jeg fant et brev fra ullevåll sykehus, også husket jeg det plutselig da jeg overhørte en krangel mellom mamma og kjæresten i dag. Det går nok bra, hun blir helt frisk etter behandling. Bare jeg sier det til meg selv hundre ganger hver dag tror jeg på det også. I morgen skal jeg på konsert og drikke, jeg gir faen i at jeg går på pencelin. Jeg må ut, jeg må slutte å tenke. 


privat

3 kommentarer

Hilde

04.jun.2010 kl.19:08

Du kommer ikke til å knekke sammen<3 Håper det går bra med mammaen din, virkelig.

De bildene var nyyyydelige! amagaahfslf. vakre skapning!

meningamedlivet

04.jun.2010 kl.22:42

Alt ordner seg!!

Sender masse positiv energi til deg og til mamman din!

Alt ordner seg!!

Kos deg på konsert imorra! Ta vare på deg selv!

God helg!

>T H E R E S E<

06.jun.2010 kl.15:31

Sv; Neida, det er bare å melde seg på : D man (jeg i hvert fall) bruker ingen html-koder, men det er bare å gå inn på post> og så finner du et bindersliknendesymbol som du trykker på > der blir du bedt om å legge inn en url. Enkelt! Eller så kan du jo bare kopiere url'en til innlegget der fotokonkurransen er og lime det inn i innlegget ditt om du vil : )

Uff, håper virkelig at det ordner seg for mora di(det VET jeg at det gjør da ^^) og at du kan bli kvitt dennekjærlighetsgreia. ja, du har rett, kjærlighetssorg kan pule seg i ræva!

husk, jeg leser bloggen din hele tiden, du tar pusten fra meg hele tiden!

Skriv en ny kommentar

hits