its all about love


Det er så rart det der med at når du er singel ser du kjærestepar overalt, mens når du har kjæreste da ser du ingen. Hele livet har jeg alltid tenkt, kjærlighet er ikke det viktigste i verden, hvorfor snakker alle alltid om det? Men nå for tiden er kjærlighet det eneste som står skrevet i hjernen min. Jeg har lest igjennom noen av de siste innleggene mine, alt er jo bare om klissete piss og den jævla kjærligheten, sååå kjedelig, gah. Jeg må få noe annet inn i hjernen min før jeg blir gal, eller det er jeg jo allerede. Jada, jeg prøver å ignorere alle de kjærlighetsgreiene, men først skal jeg ignorere et gigasavn etter eksen min også skal jeg ignorere en håpløs forelskelse i venninna mi, det er ikke barebare altså. Jeg skal møte eksen min på tirsdag og etter det skal jeg feie henne under teppe og der kan hun ligge i hvert fall i et år. Da skal det nok bli lettere å ignorere det savnet. Så var det venninna mi da, men den forelskelsen er faktisk ikke så fæl, den er mer en koselig forelskelse, så jeg har bestemt meg for å ikke ignorere den. Det er bare kos med litt sommerfugler i magen nå som sommeren er i gang. Jeg smiler av meg selv, hehe. Da ble visst hele dette innlegget også om kjærlighet da. Det er ikke så lett å skrive om noe annet når det ikke finnes noe annet i hjernen min, bortsett fra at jeg har veldig lyst på en snus akkurat nå og jeg er tom, gah. privat

7 kommentarer

meningamedlivet

06.jun.2010 kl.23:40

Hehe :) Søte du!! Sannheten er at alt er kjærlighet! Før du hadde kjæreste og ikke tenkte så mye på denne kjærligheten, var den sikkert tilstedeværende allikevel, uten at du visste det. Men på en annen måte. Kjærligheten til andre mennesker, til dyr, til ting du liker å gjøre, til ting.... Men jeg skjønner at du tenker på kjærligheten mellom to mennesker som er kjærester.

Alt går i bølger. Det intense opphenget du har nå vil nok gå over. Og komme tilbake igjen.... Sånn er det bare.... Men alt er kjærlighet i bunn og grunn.. :)

Celina

07.jun.2010 kl.07:20

Jeg snubla over bloggen din her om dagen, og syns du ligna så fælt på cheetah/drunk/bonfire, og når jeg så det faktisk VAR deg, ble jeg litt glad! Jeg elsker måten du skriver på, og jeg var fryktelig nysgjerrig på hva som faktisk skjedde, om alt gikk bra med deg og sånt. Og selvom du ikke hadde det så bra for litt siden (jeg har lest arkivet, føler meg som DEN stalkeren, haha! Men men), ser det ut som om du har begynt å få orden på livet igjen:-) Og det liker jeg!

linnea

08.jun.2010 kl.19:08

sjekk mailen din :) fint om du svarer så fort som mulig!!

>T H E R E S E<

09.jun.2010 kl.00:28

Livet handler vel mye om kjærlighet regner jeg med... Morfar brukes å si at det største og viktigste i livet er kjærligheten. Jeg brukte å benekte det, men når jeg tenker over det vil jeg gjerne tro at det er sant egentlig. For alle er vel ute etter en slags kjærlighet tror jeg.. Jeg vet ikke. Det er forrvirrende.

Agnes

09.jun.2010 kl.01:05

Kjærlighet. Vet ikke egentlig hva jeg synes om den. Kommer veldig an på når jeg tenker på det. Jeg liker å være forelsket da, men i et forhold? Det er ikke like fristende. Men det er jo det det leder til. Eller så kan det bare bli til ingenting, eller misetable netter. Uansett hvor patetisk det høres ut, tror jeg det er noe i det der "you want what you can't have". Men da er det ikke egentlig kjærlighet. Eller? Orh, what do I know.

Liker forresten bloggen din veldig godt, kom over den for første gang nå. Fin. Kjempeveldig fin.

☆Rebella☆

09.jun.2010 kl.02:24

Hahaha, herlig avslutning; 'Det er ikke så lett å skrive om noe annet når det ikke finnes noe annet i hjernen min, bortsett fra at jeg har veldig lyst på en snus akkurat nå og jeg er tom, gah'. ;D Og det er ikke rart man ikke legger merke til andre kjærestepar når man har kjæreste; man ser jo bare hverandre og er så oppslukt i egen lykke, så det er ikke så uforklarlig;;)

The Teller

09.jun.2010 kl.15:19

Jeg syntes jeg ser kjørester overalt hele tiden jeg, samma om jeg er singel eller ei. Men det irriterer kanskje ørlitegrann mer når man er singel.

Snus - jøsses, snuser du? hehehe. Morro. Selv fikk jeg 20 pakker med 02 av mutter som hadde hatt harry-tur i Sverige nå, sparte 920,-! Fett.

Skriv en ny kommentar

hits