sick, sick, sick and wow


I horoskopet mitt sto det at 8 juni det ble en bra dag. Vanligvis tror jeg ikke på det pisset, men jeg leser det likevel og denne gangen hadde det flaks for denne dagen har vært herlig! Lykken min snur plutselig. Det virker som om kjærlighetssorgen har hoppet et stort sprang fremover på veldig kort tid. I går tok vi farvel, det var trist der og da selvfølgelig men føltes ganske bra etterpå faktisk. Plutselig var det slutt på en stor del av savnet, jeg savner jo fremdeles, men på en mye bedre måte, nesten en god måte. Deilig. I dag har jeg tilbrakt dagen med en av de venninnene mine som gjør meg gladest, det var überkos. Når jeg kom hjem lå det en mail og ventet på meg. På den sto det: "Gratulerer, du er en av 10 vinnere som har vunnet et festivalpass til Hove!" Fy faen, kyss meg i rævva! Har aldri blitt så glad, jeg vant faen meg festivalpass til Hove!!! WOW. Jeg begynte rett og slett å gråte av glede. Lenge siden gledestårene har fått komme og det var så deilig. Sick. I morgen er det siste eksamen, wish me luck. privat

5 kommentarer

Kjersti

09.jun.2010 kl.02:02

Du er så PEN! Gratulerer, jeg håper du får flere slike dager fremover <3

☆Rebella☆

09.jun.2010 kl.02:16

Så jævlig kult at du ble trukket ut som en av vinnerne!! Skjønner godt at du gråt av glede;p Og kan også forstå at det føltes lettende og bedre nå mtp kjærlighetssorgen du har slitt med - det gjør godt å få ordnet opp i forholdene og situasjonen, man puster rett og slett lettere og det er så deilig å ikke lengre la seg tynge ned, fordi man faktisk gjør noe for seg selv, for å bedre situasjonen for seg selv. Så selvom det kan være litt vemodig, og gjerne sårt der og da, tror jeg den rensende følelsen kommer fordi man nå kan begynne å leve fritt igjen♥

Haha, må nevne at jeg har navnedag i dag (eller i går, blir det jo nå), selvom jeg ikke har noen som helst tro på å feire slikt - mener å huske at svenskene faktisk gjør stas på navnedager. Det er navnedag for Renate, men jeg må nok lete ganske lenge (og forgjeves, I might add!) for å finne navnedag for Rebella;) Det er forresten hele navnet mitt; Renate til fornavn, Rebella til mellomnavn - tok offisielt Rebella som mellomnavn i fjor, etter å ha søkt om det;) Har jo gått i 5 år og trodd jeg het det (pga pappa glemte å si at han tullet da han fortalte meg '¨åh, forresten, du heter Renate Rebella' ;p) uansett, så jeg har vent meg til det fra da av, og nå kunne jeg ikke vært uten det; det føles fullstendig naturlig;)

Jepp, nok mas og gnål om meg, selvopptatte jævelen, haha;D LYKKE lykke til på eksamen i morgen - håper og krysser fingrene (og lårene, haha) for deg!

SV; Superskjønne min sin! Tusen takk for den knallskjønne kommentaren;D Så tidig, for jeg har tenkt slik på deg i kveld - de to siste dagene spesielt, faktisk - og tenkte at nå må jeg huske å få kommet meg innom og lese+såklart også kommentere innleggene dine, men jeg overdriver faktisk ikke når jeg sier at jeg glemmer fra SEKUND til sekund! Jeg er helt ekstrem i perioder, og denne siste perioden har vært helt vanvittig når det gjelder å glemme ting ;0 Har heller ikke vært så mye innpå bloggen; tom når jeg har lagt utpå et innlegg, blir jeg ikke værende - det er fint vær ute, jo;D Og dessuten er jeg flink å gå mange og flotte turer for tiden, + jeg prøver å være flink å få organisert rotehuset mitt, så jeg har mer enn nok å henge fingrene i. I går tok jeg endelig tid og fikk svart på kommentarer; får jo så dårlig samvittighet når jeg tar så lang tid med å svare. Selvsagt skal det ikke være slik at jeg ikke kan kommentere et innlegg uten at folk allerede har kommentert hos meg, men jeg har virkelig nedprioritert både venner og blogg pga jeg har vært så fokusert med dette med vektgreiene og livsstilsforandring♥ Puh! Var ikke meningen å drive å unnskylde i mente her, men jeg vil ikke at dere skal føle at jeg ikke bryr meg, for det gjør jeg virkelig♥ Nok en gang tusen takk for den überskjønne kommentaren - DU er überskjønn;)

☆Rebella☆

09.jun.2010 kl.02:18

Og hvordan kunne jeg glemme å kommentere på bildene av deg her?! Jeg KNUSEELSKER dem!! SÅ utrolig vakre - du er så fin♥♥ Jeg smiler som en sol når jeg ser på dem - SÅ herlig stemning over dem - du er verdens søteste!

Trollungen

09.jun.2010 kl.08:25

Aw, gratulerer så mye som vinner! Kos deg MASSE på Hove, søta! <3

Christina

09.jun.2010 kl.11:44

Du er så utrolig vakker!

Skriv en ny kommentar

hits