im so boring


Jeg har plutselig fått en fasinasjon for disse overtroiske horoskopgreiene så i dag trakk jeg et såkalt tarot-kort, jeg fikk kortet som betydde døden. Hm, det var jo utrolig koselig tenkte jeg, men jeg startet å lese og ble sjokkert. 

Dagens tarot-kort: Døden Kortet lover forandring, fornyelse og begynnelsen på et nytt liv, når du først har gjort deg fri fra det gamle. Det vil kanskje ta litt tid å sørge over at det du legger bak deg blir borte. Forsøk å tenke på det som noe som inngår i livet: hver fase har sin hensikt, og vi fortsetter videre til det neste. Livet ditt står foran fullstendige omveltninger, en gammel, utslitt del av deg er døende, og omstendighetene i livet ditt vil etter hvert gjenspeile dette. Av og til spår kortet fysisk død, men i så fall gjelder det sjelden den som spør. Kortet kan også bety en eller annen form for tap ? et forhold svikter, et vennskap tar slutt eller en jobb går tapt. Men når du husker det høytidelige, positive budskapet kortet kommer med, bør du ikke fortvile. Noe er ferdig med sin tilmålte tid i livet ditt, et kapittel er slutt, og nå må du se frem mot nye horisonter med håp og tillit til fremtiden.

Omg, omg, omg! Ny start here I come. Jeg ble ikke trukket opp i eksamen i dag så jeg må vente i hele 5 dager til, gah. Derfor gikk jeg heller å så Sex and the City 2, got to love it! I dag gikk jeg faktisk uten sminke på skolen og i byen, og jeg har alltid sminke på. Da jeg kom hjem å så meg i speilet la jeg merke til at det ene øyet mitt ser mindre ut enn det andre, teit. Jeg håper det bare er jeg som er veldig trøtt. For de som lurer så skal jeg nå sette på en disney film også skal jeg rydde rommet mitt fordi da blir pappa så glad. 


privat

3 kommentarer

Trude Larsen

09.jun.2010 kl.15:15

det gikk ikke bra på eksamen!!!!!!!!

Celina

09.jun.2010 kl.19:45

SV: Haha! :-)

Joda, JEG har det ganske bra. En del stress med eksamen og sånt for tiden, gruer meg litt til vgs, men ellers lever jeg livet :) Hihi. Nå har jo jeg lest bloggen din, så jeg vet jo mer eller mindre hvordan du har det - men AKKURAT NÅ, hvordan har du det _akkurat nå_? (: <3

Flying Daisy

10.jun.2010 kl.23:31

hei :) jeg har utfordret deg på bloggen min :)

http://flyingdaisy.blogg.no/1276205054_jeg_har_blitt_utfordr.html

Skriv en ny kommentar

hits