goodbye

 

Et kapittel i livet mitt er avsluttet, nemlig et forhold, men i dag gikk det opp for meg at et enda større kapittel er i ferd med å ta slutt. Livet som barn hjemme hos mamma og pappa er slutt, jeg flytter til Stavanger 20 august. Tretten år med grunnskole er over og de tre siste årene på videregående er slutt. De menneskene jeg har levd med, elsket og hatet i tre år vil gå hver sin vei på denne kloden og noen vil jeg mest sannsynlig aldri se igjen. Wow. Avslutningen er på onsdag, jeg kommer til å gråte en hel elv. For litt siden satt jeg i en dramatime og hørte på musikk på ipodden min (ja, dramatimer er litt layback innimellom) og satt og så på alle rundt meg. Det var klassen min, noen av dem er de beste vennene jeg noensinne har hatt, noen av dem vet alt om meg men elsker meg fremdeles, noen av dem er min trygghet og nå skal jeg snart ikke omgåes disse menneskene hver dag mer. Øynene ble fylt med tårer, men mest fordi jeg var rørt egentlig. Rørt over at jeg har fått være så heldig å bli kjent med så mange fantastiske mennesker. Mennesker som har vært med på å forme meg og gjort meg til den jeg er i dag. Takk. Jeg kommer til å savne dere alle sammen. 

Jeg kjøpte forresten kjole til avslutningen i dag og venninna mi sa den var dritfin og at jeg måtte ha den, men ikke nok med det, begge de to damene som jobbet der syntes den var fantastisk på meg, men det stoppet ikke der heller! Flere kunder kom også bort og tittet på meg i prøverommet og syntes den var helt utrolig vakker. Hihi! 

Advarsel: De neste innleggene kommer sikkert til å handle mye om minner fra året osv, det kommer til å bli trist å ta farvel. 

5 kommentarer

Frkperfekt

11.jun.2010 kl.02:08

Det er alltid trist å forlate dem, men se på det på den lyse siden - du kan alltids møte de når savnet er verst.

☆Rebella☆

11.jun.2010 kl.02:26

Åh, hvor utrolig spennende det blir fremover, da! Det er virkelig et nytt kapittel, og det er både rensende og samtidig vemodig å ta farvel med noe trygt og kjent, selvom det ikke alltid har vært like lett og godt. Jeg er supersuperspent på dine vegne, og jeg tror det kommer til å gå KJEMPEbra - det tror jeg faktisk virkelig, det er ikke bare lykkeønskninger, for jeg har stor tro på at gode ting kan skje nå♥ Jeg skal i hvert fall be og be om at du må få det best mulig og at du skal klare å møte det ukjente sterk og full av pågangsmot;)

Engel

12.jun.2010 kl.15:01

Kommer til å savne deg <3

The Teller

15.jun.2010 kl.16:58

Gled deg til nye kapitler - det er som regel kjempespennende og nye flotte mennesker kommer inn i livet ditt.

Jeg gjorde det samme når jeg var 18 - flytta til en annen by. Det ble ren lykke.

Jenta som trodde hun var gutt

16.jun.2010 kl.20:32

Så godt å lese om noen som har opplevd skole på denne måten! Jeg er sikker på at du er så vakker som alle sa

Skriv en ny kommentar

hits