i have a dream about you

 

Jeg er en dårlig blogger for tiden, men det er flere grunner til det. Det skjer utrolig mye rundt meg nå for tiden, både i kjærlighetsslivet, med vennene mine, på skolen og i tankene mine, haha. Selvom det skjer mye er nok hovedgrunnen at for noen dager siden bestemte jeg meg for å begynne på en bok og da går mesteparten av tiden jeg har til overt til den, men ikke bare tid, også inspirasjon og tanker, derfor er jeg litt oppbrukt når jeg skal sette meg ned for å blogge. 

Men jeg dagdrømmer mye for tiden og jeg fester mye for tiden. Jeg spør meg selv om og om igjen, hvorfor er jeg forelsket i akkurat henne? Det er noe unikt med hver enkelt person på hele jordkloden så jeg anntar at jeg ser det som er unikt med denne jenta. Takk for at du er venninna mi, verdens beste. (Kan du gi et hint hvis du har funnet denne bloggen også? Fordi jeg har en ekkel følelse om at du har det. Jeg kommer ikke til å slette bloggen av den grunn, jeg vil bare vite det.) 

Beklager dårlig blogging, men man blir fjern av forelskelse. Forresten, ville dere lest boken min? privat

8 kommentarer

>T H E R E S E<

13.jun.2010 kl.19:51

Selvfølgelig. Når jeg leser bloggen din, så vil jeg i hvertfall lese boka di. Kan allerede se for meg hvordan den er nesten : )

matsjb

13.jun.2010 kl.19:51

tror jeg ville lest den, ja ! :)

Malene

13.jun.2010 kl.19:53

Kjempefint bilde : )Håper det går bra ; )

Kommentere tilbake?

VS på min blogg

Hanna<3

13.jun.2010 kl.19:53

Ja , ville ha lest den <3

koselig med kommentar tilbake <33

juliee;)

13.jun.2010 kl.19:54

såklart jeg ville lest den ;-)

Celina MRB

13.jun.2010 kl.20:51

Jeg ville absolutt lest den, ja:-)

☆Rebella☆

13.jun.2010 kl.23:44

Superfining;;D Og jeg er rimelig sikker på at du vet at jeg ville lest den om du utga en bok;) Jeg får helt sommerfugler i magen på dine vegne pga slik du føler det nå - sommeren står for døren, det er så mye som skjer, mtp at du river opp fra det, tross alt, trygge og samtidig er du på vei inn i en ny forelskelse - det er virkelig mye som skjer, ja!

SV; Kjempetakk for den knallskjønne kommentaren, min diggbare deg;D Du er RÅ og jeg digger deg virkelig tilbake!!

tvillingsjel

13.jun.2010 kl.23:51

Når du skrev du hadde begynt på en bok trodde jeg du mente å lese en bok, men du har faktisk begynt å skrive en bok, det er jo helt sykt! :D En jente som gikk på skolen min ifjor skrev en roman. Sykt respekt!

Skriv en ny kommentar

hits