what to do


Jeg burde egentlig pakke nå. Jeg reiser til Florida halv ti i morgen tidlig. Men jeg orker ikke pakke etter å ha kommet hjem fra en uke med fylla døgnet rundt og ikke noe søvn, sååe jeg har et lite problem. Jeg føler meg rar for tiden. Undelig ensom samtidig som at jeg liker å være alene. Hm. De siste dagene har jeg også følt meg liten, veldig liten. Jeg satt på stranden på hytta en dag før jeg dro til Hove og følte meg nesten borte i all massen med hav jeg så foran meg. Samtidig elsket jeg å sitte der alene, jeg trengte ikke tenke på noen andre enn meg selv, og jeg tenkte, så lenge jeg sitter her har jeg det bra, så konklusjonen er at jeg må se å få kommet meg oftere ut på hytta. Æsj, nå sovner jeg snart. Jeg er ikke helt i topphumør nå i og med at jeg ikke har sovet i natt og har vært full siden søndag ca, men jeg har allikevel noe koselig jeg vil fortelle. På hove møtte jeg en veldig søt og snill jente, og jeg må bare si at jeg trengte akkurat den oppturen, det var deilig å endelig kunne tenke på noen andre enn eksen, også var hun så utrolig snill! Håper på å se henne igjen en gang. Hade. 


privat
Stikkord:

5 kommentarer

ZARYA - kommenterer tilbake !

03.jul.2010 kl.20:20

kjempefine bilder :)

>>T H E R E S E<<

03.jul.2010 kl.20:25

Du bør virkelig legge ut flere bilder synes jeg, for du er jo så flink :3

Åh, virker som en slitsom uke, heh. Sikkert tungt til hodet regner jeg med. Skal innrømme at jeg ikke har noe erfaring med festivaler og fyll og alt slikt. :) Og du, ha det fint i Florida :)

☆Rebella☆

03.jul.2010 kl.20:33

Skjønne jenten min♥ Jeg håper i hvert fall av HELE hele mitt hjerte at denne ferieturen blir fantastisk for deg, både for kropp og sjel - du fortjener det så inderlig, vennen min. Skal be for at du må få det best mulig og at reisen må bli trygg, gode du;)

Nå så jeg hva de to første bildene er, og det var utrolig kult, spesielt det andre! I det hele tatt var alle disse bildene veldig stemningsfulle som kun du kan klare å fange - du er virkelig dyktig. Det er alltid en fryd å se bildene du har tatt, om det ikke er en fryd å høre at du ikke har det bra, akkurat - samtidig gleder jeg meg mangedoblet de gangene du skriver om at du har det godt, og jeg håper du får god grunn til å skrive sprudlende og boblende av livsglede og lykke når du kommer hjem, kjære skatt;D GOD TUR!

Jenta som trodde hun var gutt

04.jul.2010 kl.21:54

Det er akkurat som om du tar ordene ut av munnen min. Jeg håper alt går i orden med reisen. Jeg føler sterkt med deg.

Christine Lövendahl

17.jul.2010 kl.00:28

kos deg masse i florida :)

Skriv en ny kommentar

hits