give me some water please


Jeg har funnet ut at jeg elsker vann. Jeg elsker den fantastiske verdenen som gjemmer seg under vannet. Alle fargene, alt liv og vannet som løfter meg gjennom alt. Jeg lar hendene mine gli sakte over ryggen på rocken. Jeg lar delfinene vise meg veien, og lar dem svømme ved siden av meg, jeg ler sammen med dem under vannet. Jeg gråter fordi jeg blir så rørt av å se hvordan et dyr kan ha så mye til overs for meg, hvordan et dyr vil leke med meg og inviterer meg inn i sitt hjem. Jeg trenger ikke en gang å puste. Jeg lever i en verden der jeg svever, en verden der jeg kan fly. privat 

Og for de som lurer, ja jeg er stjernetegn fiskene. 
Stikkord:

10 kommentarer

Fine bilder!:)

Titt *

20.jul.2010 kl.19:29

o: vann er nydelig =)

Maylén

20.jul.2010 kl.19:31

Åh, fine bilder! Vann er herlig :)

MARIE - kommenterer tilbake!

20.jul.2010 kl.19:32

Vann er jo noe av det beste som finnes! Fine bilder forresten :)

Synne Jørgensen Livang

20.jul.2010 kl.19:37

For noen ufattelig fine bilder :-)

Anna Maria

20.jul.2010 kl.20:32

Nydelige bilder:) Deler den fascinasjonen med deg altså. Noe av det kuleste jeg har gjort var å dykke^^

Trude Larsen

20.jul.2010 kl.20:43

AAW så skjønne bilder! fiskene <3333

det går brabra med meg vettøøø. å med deg lillevenn :-) ?

☆Rebella☆

20.jul.2010 kl.23:11

Så utrolig vakkert, både innlegget og bildene♥ Jeg er så ufattelig glad i vann selv, og det at jeg ikke har fått badet siden 2008, er faen meg rett og slett smertefullt å tenke på, jeg får helt vondt i magen;0 Og det ser heller ikke ut som jeg får sjansen her i Bergen i sommer, med det forpult jævla schtøgge drittværet vi har hatt her så og si hele tiden;( Det GJØR virkelig noe med en å konstant ha drittvær, og spesielt når man ikke har penger eller mulighet til å dra vekk, heller. Trøster meg med at vi er friske og har det godt ellers, da blir vær'problemet' ganske så overflødig. Nå er jeg på vei ut i regnet med Dina min - kanskje jeg bare skal ta med shampoo og balsam, så sparer jeg strøm;)

Nok en gang; bildene var helt nydelige, og jeg forstår så inderlig godt kjærligheten din for vann, og det at dyr liker oss, er noe av det mest belønnende og vakreste som finnes her på jord♥ God klem, vennen min.

Jenta som trodde hun var gutt

21.jul.2010 kl.02:29

ååååh! Jeg har aldri tenkt på å fly under vann! WOW. takk for denne posten, den har åpnet en hel ny verden for meg også. Alt er mulig.

The Teller

23.jul.2010 kl.08:26

Jeg tør ikke dykke med snorkel en gang jeg. Og jeg som skal være så tøff, hahaha.

Men jeg SKAL teste ut dykkerutstyr, jeg skal jeg skal jeg skal (har klaus serru, men det skal visst ikke føles klaus ut). Jeg bare er drit fascinert av livet under vann. Det er vakkert vakkert.

Skriv en ny kommentar

hits