get me away from this feelings. im dying.

Jeg er mer forelsket enn noensinne. I to stykker på en gang. Er det mulig? Er det lov? Jeg er forvirret og mer følsom enn noensinne. Det er så vanskelig å være forelsket når du bor med dem, du ser dem hver dag, hele tiden. Jeg går konstant rundt med en intens nervøsitet og er mye stresset. Finnes det ingen grense for hvor forelsket man kan bli? Tydeligvis ikke. Jeg er så forelsket at jeg føler meg syk.

weheartit

Du tar rundt hoften min. Vi er jo gode venner. Jeg trekker meg nervøst unna fordi jeg er redd for å røpe meg. Jeg er redd for å bli skuffet. Jeg er redd for et nei. Jeg er redd for ekte kjærlighet.

6 kommentarer

Caroline

26.sep.2010 kl.01:38

det er hardt :( men du kommer deg over det!!!!!!!

>>[foto]T H E R E S E[osv]<<

26.sep.2010 kl.11:52

Komplisert. Jeg har lyst til å komme med et godt råd, men,... jeg har ingen.

feminist

26.sep.2010 kl.12:22

Håper det løser seg for deg - det opptimale er jo hvis du ender opp med bare å være forelska i èn! ;) Lykke til, enten så går det det bra eller så går det over (-;

Lisa

26.sep.2010 kl.13:27

Jeg håper uansett at det ordner seg for deg.

Jeg liker bildene dine, bruker du tumblr?

Storm

26.sep.2010 kl.22:21

Helt naturlig å være forelsket i flere samtidig. Ikke det at jeg har vært det, men jeg tenker på at alt av følelser er naturlig. Jeg ser ikke noe galt i at du ser to eller flere personer som vakkre som får følelsene dine til å piffe. Nyt tiden og forelskelsen din for alt det er verdt. Føles ikke det bra å være forelsket? :)

Det er også lov å små flørte.

Anonymio

28.sep.2010 kl.04:52

Det er ikke lett..man føler seg på en måte dratt i forskjellige retninger. Vil gjerne komme med råd, men det eneste rådet jeg har er å følge hjertet..

Skriv en ny kommentar

hits