free me from everything

Når man kommer til et nytt sted vil man alltid gi et godt førsteinntrykk. Jeg har alltid vært opptatt av at alle skal like meg akkurat sånn som jeg er. Dette stresser meg helt ekstremt og spesielt med drikking i bildet kan det hele bli litt for mye. Jeg har drukket meg litt for full, litt for ofte nå, og folk har fått nok, noe jeg har full forståelse for. Men problemet er at jeg ikke klarer å slutte, jeg klarer ikke kontrollere hvor mye jeg drikker. Jeg kaster ansvaret mitt i noen andres hender fordi jeg er utslitt selv. Hver eneste dag går jeg og venter på den energien som ikke finnes. Den ene nye venninnen min på dette nye stedet sa til meg i går at hun var bare redd for at jeg skulle bli deprimert av all drikkingen, men det er en ting hun ikke vet. Jeg er allerede deprimert og det har jeg vært i over seks år. Dette paradiset er i ferd med å forvandle seg til alle andre steder. Kan ikke smertene bare la meg være for en liten stund, jeg synes jeg fortjener det nå. Jeg trenger litt tid hvor jeg kan leve og ikke kjempe.

 

Kjærligheten knuser meg i små biter.

 
weheartit

3 kommentarer

Celina

03.okt.2010 kl.16:02

Har det akkurat sånn selv nå.

Kjersti

03.okt.2010 kl.16:11

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg bare skulle ønske at det fantes en måte som ikke er destruktiv. Jeg skulle bare ønske at du kunne få ha det bra.. <3

TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

03.okt.2010 kl.19:23

Jeg håper da indelig det blir bedre, selv om det kanskje ikke føles slik nå.

sV, takk, jeg har hatt en superduper sommer, den beste på leenge. Litt nedtur, men nå føler jeg meg ikke så verst, det går litt bedre. klem.

Skriv en ny kommentar

hits