back again

Jeg har helt ekstrem fylleangst i dag. Dagen derpå har jeg en tendens til å bli ekstra deprimert. Jeg har egentlig aller mest lyst til å gå en tur helt alene, sette meg et sted der jeg kan se solen gå ned i vannet og bare gråte, få ut alt, men så har det seg slik at det er storm ute, skikkelig vind og pøsende regn. To bad for me. Innimellom lurer jeg på hvorfor jeg er deprimert og om det noensinne kommer til å gå over, seks år er ganske lenge, skal det holde på sånn i seks år til? Jeg har det helt fantastisk på dette nye stedet hadde det ikke vært for at depresjonen nok en gang har tatt meg igjen.

Jeg merker at jeg savner hunden min mer enn noensinne. En liten katt har flyttet inn på det ene internatet her på skolen og den eneste oppturen jeg har hatt i dag var å få kose litt med denne katten. Dyr har aldri noen fordommer uansett, og det er det jeg elsker med dem.

Hva skal jeg gjøre for å bli kvitt denne depresjonen? Hva skal jeg gjøre for å ikke føle meg i veien for alle andre? Hver gang jeg blir kalt emo (for tull såklart) stikker det på innsiden, hvorfor har jeg ikke lov til å være emo? Jeg skulle gjerne likt å se de som flyr gjennom livet, kjempe som meg. La dem få et innblikk i hvordan det er å ha en kniv på innsiden av magen, en kniv som borer seg innover hver eneste dag. Kan ikke alt sammen bare gå bort, forsvinne for godt?

Jeg er ikke syk nok til å få hjelp, men jeg trenger faktisk hjelp og det har jeg ikke fått på de seks årene jeg har trengt det.

Jeg orker ikke det vonde lenger.

 

2 kommentarer

Marie

04.okt.2010 kl.19:08

Huff. Høres ikke ut som du har det helt bra. Jeg vet ikke hva du kan gjøre for å bli kvitt depresjonen, men håper det snart går bedre for deg! Du er helt garantert ikke i veien for alle andre! Husk det.

Anti-janteloven: Du er enestående. Du er mer verdt enn noen kan måle. Du kan noe som er spesielt for deg. Du har noe å gi andre. Du har gjort noe du kan være stolt av. Du har store ubrukte ressurser. Du duger til noe. Du kan godta andre. Du har evne til å forstå og lære av andre. Det er noen som er glad i deg.

Lykke til videre : ] Alt går oppover før eller senere.

umuligegakk

05.okt.2010 kl.23:56

skal vi se, hvem kan du være mon tro? ^^

Skriv en ny kommentar

hits