im scared

Da jeg bodde hjemme hadde jeg så mye tid alene. Både mamma, pappa og broren min var mye borte. Nå som jeg bor sammen med hundre andre mennesker merker jeg hvor avhengig jeg var av den alenetiden. Depresjonene er tilbake og jeg føler en stor trang til å bare få alt ut. Jeg vil sitte et fint sted helt alene og bare gråte. Alt letter etter at jeg har fått alt ut, mens nå må jeg gå med en klump i brystet som vokser seg større mens tiden løper fra meg. Ute pøseregner det hele tiden, så jeg får ikke gått meg en tur alene heller, dessuten er jeg redd for å bli sett av noen andre på skolen, dette er min nye start, ingen på dette nye stedet skal få vite og fortiden min, om det som har vært. Akkurat nå hadde faktisk det mest fristende vært å selvskade, det er så befriende, ennå jeg nesten ikke kan huske sist jeg gjorde det, april eller noe... så frister det helt ekstremt nå.

Jeg merker at jeg er volsomt sårbar her. Det er en jente jeg ikke har snakket spesielt mye med som jeg alikevel har fortalt litt personlige ting til, over nettet så klart. Når hun vet såpass mye blir jeg ekstremt usikker i virkeligheten og sliter derfor med å både se og snakke med henne. I dag ble hun litt småsur på meg for det og jeg merket at all usikkerhet en kropp kan pumpe frem ble spredt i kroppen min. Hjelp. Jeg er redd. Og jeg vet ikke hva jeg er redd for.

forresten så skal jeg ta tattovering snart. jippi.

 

10 kommentarer

Have You Met Miss Jones?

06.okt.2010 kl.01:33

Kjenner meg godt igjen i det du skriver her. Men man har liksom ikke noe valg, enten kan man skjule seg helt eller så kan man hoppe i det, litt etter litt.

minakristinenielsen'

06.okt.2010 kl.01:34

jeg skal få tattovering i sommer jeg ! can't wait .

Mari & Ragnhild

06.okt.2010 kl.01:37

har lyst til å tattovere meg, men hadde aldri fått lov

sandejentene-på vei mot topp !

06.okt.2010 kl.01:45

søt blogg <3

komenter gjerne tilbake = ) <3

Silje Lien

06.okt.2010 kl.09:20

jeg skal ha ny tatovering snart selv! Gleder meg kjempe masse!

umuligegakk

06.okt.2010 kl.10:47

Jøss, det er deg. Hva fikk deg til å titte innen bloggen min,? trodde den var glemt. =) Så hyggelig at DU er tilbake. Har savnet bloggen din. Nå må jeg løpe, skal på jobb snart. Du vet at jeg kommer til å titte innen bloggen din:)

Klem C.

Soulful

06.okt.2010 kl.14:58

<3 tenker på deg veldig mye fortsatt

-johanne

Therese *_*

06.okt.2010 kl.17:17

: (

Så trist. Håpet at du skulle få det så mye bedre etter at du flyttet. I want toooo help you.

Se her, du får en liten klem *klem*

Agnes

06.okt.2010 kl.17:41

Gå ut i regnet! Det er alltid fantastisk. I alle fall barbeint. Pluss at tårer ikke er så lett å se i regn, right?

<3

Kjersti

07.okt.2010 kl.22:20

Søte deg.. Jeg vet ikke hva jeg skal si.. Alle ord føles feil.. Du er verdifull, og du fortjener all lykke i hele verden.. Men hva betyr vell det når du ikke er lykkelig, når du ikke har det bra.. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe, hva som helst, for at du skulle få det bedre <3

Skriv en ny kommentar

hits