my sunshine is gone

Noe drastisk har skjedd med meg i det siste. Du vet når du ser på film at et barn mister foreldrene sine også forandrer barnet seg fra en følsom person til en totalt care person, altså en som ikke bryr seg om noe. Der har vi meg, bare at jeg har ikke mistet noen nære, jeg har bare forandret meg. Jeg kjenner ikke igjen megselv lenger, det skremmer meg. Det er som om jeg har kommet i en midtlivskrise som 19 åring. Jeg er spontan, skal oppleve alt og ekstremt egoistisk, jeg bryr meg ikke om andre lenger. Jeg har prøvd dop, jeg drikker meg drita hele tiden, jeg har random sex og i natt dro jeg til eksen min og hadde sex og hun har kjæreste! Jeg har vært med på utroskap, jeg har vært med på å såre et menneske helt ekstremt. Jeg fikk høre av en venninne for litt siden "Stine, jeg digger at du er så care til alt." Hva er det å digge? Jeg bare skyver alle problemene forann meg og snart kommer tidenes verste knekk. Hva er galt med meg? Jeg mister meg selv.

 

weheartit

og forresten, det som står på bilde er bullshit.

8 kommentarer

Kjersti

16.okt.2010 kl.15:15

"Wild hearts can't be broken. Wild bodys can have broken hearts.."

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Uten noe å holde fast i er det umulig å holde seg på bakken. Men å finne noe/noen å holde fast i er jo ikke bare-bare..

Prøv å ta vare på deg selv. Du er ett vakkert menneske, ikke la deg selv falle for langt ned..
var du inne på www.weheartit.com eller?

Malin.

16.okt.2010 kl.23:39

Bra blogg. :)
God natt!

Nora Haukås Larsen

17.okt.2010 kl.00:24

Kanskje du burde begynne skjønne alvoret rundt deg? Vet det er vanskelig og bare ta imot alle problemene. Som du selv kanskje forstår når du først er på bunn, føles ting helt forferdlig og du vet ikke hvor du vil i livet. Du blir forferdelig spontan. Og du tenker sikkert på det meste bare på deg selv. Men slapp av. Vi er mennesker alle sammen, og vi feiler. Men, du er ikke helt dum heller for du forstår jo at det du gjør er galt. Og at du må ordne opp!

musikkensabc

17.okt.2010 kl.00:51

Lykke til med å få orden på livet ditt igjen :)

- emma

17.okt.2010 kl.00:53

Høres IKKE bra ut :(

Engel

18.okt.2010 kl.09:01

Stine, hva har skjedd? Har du noen å snakke med og alt sånn ? Tenker mye på deg altså!

Si fra hvis du vil snakke, selv om jeg vet det er lenge siden :(

Skriv en ny kommentar

hits