i dont want to know

Nå er jeg hjemme igjen. Hjemme på skolen. Rart, men godt. Jeg snakket med noen her på skolen i sta om selvmord. Jeg nevnte at naboen min hadde tatt livet sitt nå i høstferien. Grusomt. Uansett, vi kom inn på temaet.

Anonym 1: Jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan ta selvmord når man har barn.

Anonym 2: Jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan ta selvmord i det hele tatt.

Jeg satt der og kjente misunnelsesfølelsen komme. Hadde jeg levd et liv som var så herlig at jeg ikke kunne skjønne hvordan noen kunne tenke på å ta sitt eget liv, da hadde jeg vært så takknemlig. Tenk å ha et sånt liv, der selvmordstanker er så fjernt at du ikke kan skjønne. Et så smertefritt liv.

For tiden synker jeg. Jeg merker det. Snart er jeg på bunn igjen. Men jeg skyver det bort med andre ting. Jeg har ikke tid til å være langt nede nå og jeg har ikke rom til det. På dette stedet er det folk rundt meg hele tiden. Jeg har ikke tid til å gråte, jeg har ikke tid til å kutte. Jeg har ikke rom til å knekke sammen og bare få ut alt. Jeg prøvde da jeg var hjemme men fikk det ikke til. Hvorfor vil det ikke ut? Jeg dør innvendig.

weheartit

Jeg misunner veninnen min sånn. Jeg vil også ha et liv så vakkert at jeg ikke forstår.

6 kommentarer

wannabefotograf

18.okt.2010 kl.03:16

Må si det var fine bilder(må bare si det)

det er grusomt det som skjedde med naboen din!

Vil bare si at selv om at jeg ikke vet hva som har skjedd med deg, så er det viktig å ikke tenke slik...noe som mor alltid sier er; Livet er ikke for amatører!

Det å ta livet sitt er bare dumt, uansett hvor vondt man har det, for det finnes alltid hjelp, alltid, man må bare tillate seg selv å Få hjelp.

Tenk på de som er glad i deg, venninden din, tenk deg at du blir større, og drar på en sydentur med venninden din til malt (f.eks)...Glade ting.

Lykke til, og det og skade seg fysisk hjelper som regel lite, selv om du kanskje syns det distraherer dine "psykiske skader" ;)

Good news

18.okt.2010 kl.04:44

"Hei! Kondolerer! Er nok mange som har selvmordstanker i ny og ne, har hatt det selv...før jeg ble frelst. Hadde en nabo som tok selvmord for noen år siden.

Har gode nyheter til deg!

"25 Lovet være Gud, han som har makt til å styrke dere med mitt (Paulus; vår Apostel) evangelium, og Jesu Kristi forkynnelse, ut fra åpenbaringen av det MYSTERIUM som har vært skjult fra evige tider, 26 men som nå er kommet for dagen." Paulus brev til romerne 16 (Bibelen; Guds ord)

"11 For jeg kunngjør for dere, søsken: Det evangeliet jeg har forkynt, er ikke menneskeverk. 12 Jeg har heller ikke mottatt eller lært det av noe menneske; nei, det var Jesus Kristus som åpenbarte seg for meg." Paulus brev til Galaterne 1

"13 Jeg sier dette til dere som tilhører hedningfolkene. Så sant som jeg er hedningenes apostel, setter jeg min tjeneste høyt," Paulus brev til romerne 11

The Gospel (good news) of the grace of God/Paulus nådeevangelium:

"1 Jeg kunngjør for dere, søsken, det evangelium jeg forkynte dere, det dere har mottatt og står på. 2 Gjennom det blir dere også frelst, når dere holder fast på ordet slik jeg forkynte det, ellers blir det forgjeves at dere kom til tro. 3 For først og fremst overga jeg til dere det jeg selv har tatt imot, at KRISTUS DØDE FOR VÅRE SYNDER som skriftene har sagt, 4 at han ble BEGRAVET, at han STOD OPP DEN TREDJE DAGEN som skriftene har sagt," Paulus første brev til korinterne 15

"19 FOR DET VAR GUD SOM I KRISTUS FORSONTE VERDEN MED SEG SELV, SLIK AT HAN IKKE STILLER DEM TIL REGNSKAP FOR DERES MISGJERNINGER, OG AT HAN BETRODDE BUDSKAPET OM FORSONINGEN TIL OSS. 20 Så er vi da utsendinger for Kristus, og det er Gud selv som formaner gjennom oss. Vi ber dere på Kristi vegne: La dere forsone med Gud! 21 Han (Guds enbårne sønn, Gud i kjøtt og blod: Jesus Kristus) som ikke visste av synd, har han (Gud: Faren) gjort til synd for oss, for at vi i ham skulle få Guds rettferdighet." Paulus andre brev til korinterne 5

"8 For av NÅDE er dere frelst, ved TRO. Det er ikke deres eget verk, men Guds GAVE. 9 Det hviler ikke på gjerninger, for at ingen skal skryte av seg selv." Paulus brev til efeserne 2

Once saved...always saved! Ha en fin dag!

Tiril Johansen - Ærlig talt

18.okt.2010 kl.08:30

Oh my, jeg døde litt av den kommentaren over meg her.

Jeg tror det er bra at du ikke har tid til å skade deg jeg, at du klarer å fokusere på andre ting. For det må da bety at du kan klare det om du bare vil? Stå på, en dag vil du komme deg ut av den gjørma du sitter i nå. Tro meg, for jeg har vært der :)

<3Lisa

18.okt.2010 kl.08:42

utrolig fine bilder !

Kjersti

19.okt.2010 kl.18:13

Det at du ikke har mulighet til å få ting ut, men at du overlever likevell vil vell ikke si at du har det bra, vil det vell? Du føler at du ikke er tilstede, og sånn som ting er nå, så ønsker du heller ikke å være det. Å være ordentlig til stedet vil si at du kjenner på følelsene, og å virkelig kjenne på alle følelsene vil du ikke. Så du har hele tiden et ønske om å komme deg vekk, være noen andre, hva som helst. Du prøver så godt du kan å rømme fra deg selv. Men vennen? Det går ikke ann å løpe fra deg selv.. Slutt å løpe vekk fra deg selv. Finn noe å løpe etter.

Det kan godt hende jeg har helt feil nå, men det får så være. Ha en fin tur, slapp av, kos deg, ha det bra <3

Kjersti

19.okt.2010 kl.23:09

Sv; Gå en tur, vær borte i en time eller to, men si ifra at du går ut. Ikke bare dra, men la noen vite hvor du er. Ikke fordi det skal skje noe med deg, men fordi at følelsen av at ingen vet hvor du er er helt jævlig når man først er nedfor.

Jeg er glad i deg, hvis du føler du mister helt bakkekontakten så er i hvert fall det noe. Det kommer aldri til å forandre seg. Du er nydelig, og jeg er her for deg <3

Skriv en ny kommentar

hits