lets go surfing and forget love, or just love surfing

For noen uker siden var vi på klassetur. Vi snakket om alt mellom himmel og jord og deriblant dukket også temaet kjærlighet opp.

Anonym 1: Det er rart hvor mye kjærligheten kan påvirke deg, eller forelskelsen. En enkel følelse kan få deg til å gjøre så store valg at de påvirker hele resten av ditt liv. Det er jo egentlig bare deg selv i ditt liv, men den følelsen er så sterk at du er villig til å legge bort degselv fremfor en annen.

Jeg tenkte med en gang, tell me about it. Jeg har gjort så mye rare valg på grunn av forelskelse. Noe som var med på å få meg til å bytte til surfelinjen var nettopp dette. Forelskelse. Det var ironisk at det var akkurat den jenta som sa det, fordi det er hun som har vært med på å påvirke valget mitt. Det er hun jeg er forelsket i. Til tross for at valget mitt ble påvirket av denne sterke følelsen angrer jeg ikke. Surfelinja er fantastisk.

Jeg reiser til Portugal for å surfe i morgen. Håper jeg får tankene litt ut av systemet der. Jeg trenger å bare leve litt nå, leve på en bra måte.weheartit

2 kommentarer

siw

19.okt.2010 kl.21:18

Jeg har også gjort mange valg basert på kjærlighet. Uten han jeg liker ville jeg ikke bodd her, jeg ville ikke gått på denne skolen, jeg ville fortsatt vært sammen med eksen. Men han jeg liker fortsetter likevel bare å svikte meg..

Therese *_*

25.okt.2010 kl.19:21

Jeg er ung og jeg forstår lite av kjærlighet enda. Jeg har venner som har blitt både såret og har tatt lærdom av kjærlighet/ forelskelse. Jeg tror ikke jeg har det enda, men jeg har fått smake det. Ikke på en slik drastisk måte selvfølgelig.

Klem til deg!

Skriv en ny kommentar

hits