the reason for loving life

Jeg tror jeg har kommet frem til en konklusjon om at den uken som nettopp er gått har vært den beste uken i hele mitt liv. Dette er ikke bare overfladisk snakk som ofte kan komme, men denne uken har vært noe helt for seg selv, jeg har aldri opplevd en lignende lifsstil, jeg har aldri opplevd at livet kan være så fantastisk.

Dagene startet med en herlig frokost, hver eneste morgen. Den besto av alt, pannekaker, omelett, cornflakes, toast, det var som en drøm. Vi bodde i et hus rett ved stranden, med felles soverom og bad, en stor takterasse og en bar med all alkoholen man kunne ønske seg i første etasje. Etter frokost var det surfing, vi surfet hele dagen, bortsett fra lunsjpausen som også foregikk på stranden, med all mat man kunne ønske seg. Surfingen ga meg en frihet, jeg tenkte ikke på annet enn den bølgen er min, denne bølgen skal jeg ri. Vi satt på stranden til solen gikk ned i vannet og himmelen besto av alle verdens farger. Jeg fikk tid til å sitte alene innimellom også, jeg satt i sanden og så på vannet, jeg kjente en frihet jeg aldri har kjent på før. Etter stranden var det middag i huset også full fest. Jeg var kommet til paradis.

Forelskelsen jeg nevnte i innlegget under gikk over i løpet av turen. Utrolig deilig. Jeg har blitt for god venn med henne så følelsene gikk over til å bli mer "glad i som venn" følelser. Men jeg fikk et godt øye til en annen i klassen. Det var dette som gjorde denne uken virkelig fantastisk. Den ene kvelden var det bare oss to. De andre var der så klart, men vi så dem ikke. Uten at jeg helt fikk med meg hvordan det skjedde var hennes lepper på mine og de ble der resten av kvelden. Den kvelden gjorde noe med meg. Den ga meg håp, håp om at det kanskje ikke er umulig å finne ekte kjærlighet.

Jeg vet fremdeles ikke hva hun tenker om hele situasjonen, men det ligger spenning i luften og foreløpig velger jeg å leve på den spenningen.

Jeg vil tilbake til paradiset mitt.

weheartit

3 kommentarer

Frkperfekt

28.okt.2010 kl.22:12

Jeg er så glad på dine vegne <3

Kjersti

28.okt.2010 kl.22:30

Så bra at surfeferien gjorde godt! :D

Fin sang: http://www.youtube.com/watch?v=-YU8-dbCGGE

Therese *_*

29.okt.2010 kl.12:46

aaaw, så fint <3 Klemklemklem!

Skriv en ny kommentar

hits