lost my dream

Det som begynte med å være det herligste jeg noensinne har opplevd avsluttet med et helvete. Jeg fikk en uke, kun en eneste uke med paradis før helvete brakte løs, verre enn noensinne. Problemene mine har hopet seg opp og jeg har snublet, nå ligger jeg på bunn uten noen krefter igjen. Jeg har ikke krefter til å klatre opp på nytt.

På lørdag var det Halloweenfest her. Den tok av. Alle ble alt for fulle, inkludert megselv og hun jenta jeg hadde det veldig koselig med i Portugal. Vi begynte å krangle helt ekstremt. Hun visste ikke hva hun ville og jeg var totalt forvirret. Vi endte kvelden i tårer begge to, det er en av de verste kveldene jeg har hatt noensinne. Jeg gråt hele natten og det endte med at jeg sprakk, igjen. Jeg har holdt meg helt siden April. Jeg har tenkt mye på det tiden jeg har vært her, men har alltid klart å la være. Den kvelden ble alt annerledes. Denne jenta stjal alle kreftene mine, hun tok fra meg det jeg trenger mest av alt, jeg hadde ingen krefter igjen til å stå i mot, de var stjålet.

Jeg har fremdeles ikke fått de tilbake. De siste dagene har jeg bare ligget i sengen. Jeg snakket ordentlig med jenta i går, men hun virket totalt care. Hun brydde seg ikke i det hele tatt om noe som helst. Jeg er ødelagt her jeg ligger. Jeg har blitt såret verre enn noensinne og føler meg brukt. Hun som såret meg bryr seg ikke og det får meg til å føle meg som en idiot som trodde det kanskje kunne blitt noe. Nå ligger jeg her i sengen uten krefter igjen, og følelesene mine er knust. Jeg orker ikke å reise meg, jeg orker ikke spise, jeg orker ikke dusje eller vaske klær selvom jeg vet jeg må.

Det verste er at det synes på utsiden også, armen min er ødelagt.privat

4 kommentarer

Therese *_*

01.nov.2010 kl.17:05

:( ånei, jeg som håpet at du ville få det bedre! Huff, ting går virkelig ikke veien din den.... Vet det hjelper lite, men jeg sender deg en liten klem fra Trondheim.

Maria S.L.

01.nov.2010 kl.18:06

Huff, fyllekrangling blir ofte overdramatisk... Men noen ganger så ligger det faktisk noe i det. Håper ihvertfall at det ordner seg for deg, vennen. Ingen fortjener å føle seg så ødelagt. Spesielt ikke du, ikke nå som du akkurat hadde lært deg å sveve blant skyene. Sender varme tanker, klem <3

&#9734;Rebella&#9734;

02.nov.2010 kl.03:05

Skjønneste;( Så utrolig dritt, jeg får helt vondt i meg og har bare lyst til å holde deg hardt. På finest måte mulig må jeg få komme med å si at jeg skulle ønske du lot alt som het jenter ligge for en stund (og nå vet du at jeg selvsagt ikke mener kjønnet selv, men kjærester og potensielle slike), for du har blitt så jævlig såret og skuffet så mye nå, og du legger alt av deg i det hver gang, slik at fallet blir så hardt. Det er jævlig og skremmende, og jeg blir så frustrert for deg! Du er bedre enn dette, du fortjener bedre, så la deg behandle bedre! Kan være at ordene virker harde, men det er IKKE ment hardt i det hele tatt, det er ment oppreisende, og det er ment at du skal kunne SE deg selv for det du faktisk er verdt, og det er en helvetes mye mer enn slik du lar deg behandle, misforstå meg rett. Klart du ikke ønsker å ha det slik, klart du ikke ønsker å bli behandlet dårlig. Vet du hva du vil selv, helt egentlig? Med det lille og begrensede jeg vet om situasjonen, denne som med de andre det siste året, håper jeg virkelig at du vil ta deg en pause fra alt som heter forhold. Jeg tror du trenger det, S. Jeg håper også inderlig at du tar kommentaren min for det den er og i den meningen som ligger bak den; jeg mener kun godt og har bare DIN interesse i sikte. For du fortjener bedre!!

Engel

02.nov.2010 kl.05:16

Det er så typisk... Alltid er det du som må gå gjennom dritt. Må si meg enig med Rebella, prøv å la være å tenke på forelskelse og kjærester osv, konsentrer deg om vennene dine i stedet. Prøv å ha det gøy der du er og gjør det meste ut av de morsomme tingene. Vet ikke hva mer jeg kan si, Rebella har sagt det meste. Men selv om jeg kanskje ikke har stillt opp for deg den siste tiden, så håper jeg at du vet at du fremdeles har meg som støtte. Hvis du skulle føle for å snakke, så er det ikke lenge til jeg er på norsk grunn og vi kan for eksempel ringes eller noe. Håper virkelig denne jenta innser hva hun har gjort, og hvor mye hun har forvirra deg nå. Håper hun bryr seg når hun får tenkt litt. Håper det går bra med deg kjære søte! Jeg savner deg. Hold ut og vær sterk, du kommer deg gjennom dette også! <3

Skriv en ny kommentar

hits