a girl stole my eyes, i can't see

Jeg kan innrømme at planen min funket rimlig dårlig, rett og slett fordi jeg ikke synes det er noe koselig å oppføre seg som en bitch. Jeg har mange som har støttet meg etter det som skjedde på lørdag og mange har sagt at de kun har hørt positive ting om meg fra alle. Jeg vet selv at jeg kun har vært meg selv hele tiden og det er deilig å høre at folk liker meg sånn jeg er akkurat som helt meg selv.

Dagen i dag har gått litt bedre. Jeg kom meg på skolen, men sto over surfingen. Et skritt videre, i morgen er det tid for neste skritt da skal surfingen fjerne bekymringene, jeg har bare ikke hatt krefter til å kjempe mot vannet før nå. Men jeg gleder meg  til å surfe i morgen.

Kvelden er min største fiende. Jeg kjemper om dagen, med å holde smilet på plass. Jeg kjemper med å omgås folk, spesielt henne, jeg kjemper med å være en god venninne og med å være hyggelig. Men den kampen er ingenting i forhold til den jeg må kjempe om kvelden. Jeg ligger å ser på gardinene våre, hver kveld. Og hver kveld irriterer jeg meg over hvor stygge de faktisk er. Jeg flytter blikket fra gardinene og opp i taket. Jeg innbiller meg at en dag kan jeg se gjennom det taket. Hun bor rett over meg, og bare jeg hører en liten lyd ovenifra knyter magen min seg. Det er nok best sånn, at jeg ikke kan se gjennom taket.

Det er rart hvordan smerten bare kveler seg rundt hele kroppen min med en gang kvelden kommer. Tankene lever sitt eget liv. Det ene sekundet ser jeg for meg fine stunder med jenta, det er så fint å leve på de tankene, helt til virkeligheten fra lørdag kommer å knuser de fine bildene. Jeg er og forblir en overfølsom tulling. Jeg hater å være forelsket.weheartit

Jeg kjemper som alltid og merker at jeg har funnet litt krefter igjen.

2 kommentarer

Ronja

04.nov.2010 kl.19:13

jeg håper virkelig du får det bedre snart!

å lese dette gjør virkelig vondt... ingen fortjener å ha det så vondt... Skal ha deg i mine tanker og be om at du skal få det bedre!

Therese *_*

05.nov.2010 kl.17:56

Sv; Heia. Det går bra. Tror ikke du har fått det med deg, men har byttet blogg til frostogdugg.blogtspot.com. Følger deg på Bloglovin' og leser alle dine fine og rørende tekster og tenker på deg. Vil så gjerne at du skal ha det fint. Klem. tidligere tannkremtube :)

Skriv en ny kommentar

hits