magic and pain

Nå er jeg litt full, men jeg ville skirve et innlegg fordet. I kveld skulle jeg egentlig dra ut i Stavanger by med mine koselige venner. Men jeg satt med noen andre venner og fikk plutselig en telefon og fikk vite at hele gjengen hadde dratt fra meg. Jeg ble sittende der en stund og husker ikke alt. Poenget mitt med dette innelgget er at rett før jeg la meg her så var jeg med jenta jeg er forelsket i. Vi snakket om alt og ingenting, og hun var helt edru, men åpnet seg likevel for meg og jeg merket det ga meg så mye selvom jeg nå er full så merket jeg at jeg ble smigret. Hun gjorde meg trygg på at hun ikke holdt på med noen nå for tiden og heller ikke ville ha noen kjæreste. Men hun likte å være med meg.

Det var hun som ba meg sette meg på fanget hennes, det var hun som tok hendene sine rundt meg og skjøv meg tett inntil seg selv. Plutselig kysset vi igjen, hennes panne lente seg mot min. Vi satt på terassen på skolen i mørket. Alt var helt stille. En dame tuslet forbi og så underlig opp på oss. Ja, det er to jenter som kysser, vi lever i totusenogti, wake up!

Det jeg ville si var at det var en herlig følelse. En lykke som blusset opp i alt det vanskelige. Jeg må bare gjemme de øyeblikkene i en boks og ta vare på dem til jeg trenger å se dem igjen. Hun bryr seg faktisk.

 

2 kommentarer

Engel

06.nov.2010 kl.10:01

<3 Endelig

Maren Elisabeth

06.nov.2010 kl.18:37

fint <3

Skriv en ny kommentar

hits