expelled from school

Jada, søte snille meg er ikke alltid så søt å snill. Denne uken har vært litt av et eventyr. På mandag ble jeg utvist fra skolen i en uke, og jeg har nettopp kommet tilbake etter tidenes eventyr, opp og nedturer, latter og tårer.

Det startet på mandag. Jeg og jenta som jeg er forelsket i og hadde sex med i Portugal tok oss en tur ned på butikken, vi kjøpte sjokolade og brus og tenkte at vi bare skulle kose oss med en film mandag kveld. Den planen gikk rett i dass for å si det sånn. Vi kom opp på skolen og møtte en kamerat i døra, guttegjengen festet og drakk og spurte om vi ville ha en øl. Ja, hvorfor ikke tenkte vi, tok med oss sjokoladen og gjorde oss klare for litt drikkekos. Vi festet litt med gutta før vi gikk opp til et jenterom som også festet. Der ble det mere drikking, mere bråk og flere kom til rommet. Jeg og jenta jeg er forelsket i som jeg heretter vil kalle for EM gikk ut på terrassen fordi hun skulle ta seg en røyk. Jeg vurderte om jeg skulle ta med ølen ut eller la den stå, men med litt alkohol i hodet er ikke fornuften helt på plass og jeg tenkte det kom til å gå bra å ta med ølen. Vi satt på terassen, jeg på fanget hennes og hadde det riktig så koselig.

Plutselig dukket tilsynslærer opp. Jeg prøvde å gjemme ølen mellom beina, men det var for sent, han så den. Jeg prøvde å bortforklare meg på alle måter, men det var ingen nåde. Han tok ølen, helte den ut rett foran meg og gikk inn igjen. Da så jeg at han banket på rommet, det rommet der festen var i full gang. Dette var over og ut. Alle på rommet ble tatt og festen var fort over.

Jeg og EM gikk inn på rommet hennes og pratet om det som hadde skjedd. Vi håpet på å ikke bli utvist, men visste det var stor mulighet for at vi ble det. Plutselig sier hun "Har du noe blandevann?" Jeg hadde en solo og nå som vi uansett var tatt, hvorfor ikke ta den helt ut og drikke mer? Vi delte spritflasken hennes og ble fullere og fullere. Vi satt i sengen hennes og pratet om det som nettopp hadde skjedd og lo litt av hele situasjonen før hun sa "Men la oss glemme dette nå i kveld og heller ta bekmringene i morgen." Jeg snudde hodet og så henne inn i øynene, ansiktene våre var nesten inntill hverandre, "Ja, la oss glemme det." Sa jeg før jeg lente meg litt forover og traff leppene hennes med mine. Vi hadde sex nok en gang, og det var magisk nok en gang. Følelsene mine fyrte av inni meg som et eneste stort fyrverkeri. Vi sov sammen og våknet neste morgen, jeg våknet med armen hennes rundt meg. Herlig.

Så var det tirsdagsmorgen og drømmen utviklet seg til et mareritt. Vi var 14 stykker til sammen, og ble kalt inn til inspisienten sitt kontor. Der måtte vi fortelle hver vår historie til inspisient og tilsynslærer. Vi fikk ikke være med på undervisning den dagen og måtte bare gå hele dagen å vente på vår dom. Vi fikk til slutt et brev hver der det sto at vi var utvist resten av uken. Vi fikk ikke lov til å oppholde oss på skolens område. Og vi måtte pakke og komme oss bort innen en time. EM dro til en venninne (heldig), resten av oss fikk leid en hytte på stranden en halvtime fra skolen, vi pakket og kom oss av gårde, kjørte med stappfull bil. Vi kjørte innom polet, nå skulle vi drikke bort sorgene ja, og la ut på veien i solnedgangen, litt idyllisk egentlig. Vi kom til hytta og begynte drikkingen tvert. Ca klokken tre på natta var jeg god og full og da kom eieren av hytta vi leide og sa vi måtte ut. Hun hadde missforstått, ti personer med TRI, fy faen for en drittkjerring som ikke skjønner at en østlending ikke sier føkkings tri. Alle guttene hisset seg opp og alle begynte å krangle seg i mellom. Jeg ville bare komme meg vekk derifra så jeg skjerpet meg og pakket alle tingene mine før jeg satte meg i bilen. Heldigvis var det en av oss som hadde stått over drikkingen og var edru. Hun kjørte oss til en annen strand. Vi forklarte situasjonen for eieren av den campingen og beklaget at vi kom mitt på natten, men vi fikk til slutt leid en hytte der istedenfor, men det var faen ikke noe hytte, nærmere et dukkehus, alt som var der inne var to senger, et kjøleskap, stekeplate og et bord. Der inne bodde vi fire jenter, vi skjøv sammen sengene og trykket oss sammen.

Resten av gjengen fikk tak i en hytte et annet sted, etter å ha tilbrakt nesten av hele natten ute i det iskalde været. Vi ble værende i den lille dukkestuen vår med nesten ikke noe mat og oppå alt dette fikk jeg mensen!!! Og vi hadde ingen do, så jeg og venninna mi måtte faen meg bytte tampong ute! Vi drakk oss drita den kvelden også for å glemme alt og da ringte EM meg, vi snakket lenge om alt som hadde skjedd og hvordan det gikk med henne, det var så utrlolig koselig. Hun sa hun lå alene i en dobbeltseng og at det var dumt jeg ikke ble med henne til venninna hennes, men hvis vi ble utvist igjen (noe jeg aldri skal) så skulle vi to dra til venninna hennes og sove der sammen. Vi drakk til syv om morgenen før alle sovnet helt random i sengen. Den neste dagen fikk vi nøkler til doene på campingen og kunne endelig gå ordentlig på do. Men fy faen så grisete vi ble der, vi bodde oppå hverandre og hadde ikke noe vann å vakse opp med, så vi slikket bestikket rent for hverandre før vi skulle spise. Det var rene grisebingen og helvete, ingen fikk byttet klær og ingen fikk dusjet og ute pøseregnet det så vi kom oss ikke ut derifra heller. Vi hadde nesten ikke mat, men kom oss ingen vei! Jeg følte meg som en uteligger.

Jeg fikk plutselig melding av en venninne om at hun ikke orket å være på hytta med guttene lenger fordi de stjal fra hverandre og de stjal fra butikkene fordi de ikke hadde noen penger. Alt tok helt av. Men vi hadde ikke plass til henne så hun måtte bare bli værende. Senere fikk vi melding om at han ene i guttegjengen hadde vært utro mot venninna vår med en av de andre jentene i hytta, altså i samme hytte som henne!! Vi måtte ringe alle vi visste om som hadde bil og få henne til oss, dette skjedde også midt på natta. Hun kom til slutt og var helt ødelagt, og vi måtte sove fem stykker i det lille dukkehuset den siste natta. Da var det også selvfølgelig noen som ville kødde med oss og kastet stein på hytta vår så ruta knuste, men det ordnet seg heldigvis og vi slapp og erstatte det.

Når jeg trodde ting virkelig ikke kunne bli verre fikk jeg vite på morgenen i dag at den andre som EM har holdt litt på med her på skolen har slått opp med kjæresten sin, så nå blir det sikkert trekantdrama til tusen, men det gjenstår og se da.

Nå er jeg endelig tilbake på skolen, men vi fikk ikke være med på middagen og jeg hadde ikke mer mat eller penger så jeg har ikke spist noenting i dag. Nå sitter jeg bare å venter på kveldsmaten klokken åtte for å få mat. Dette har virkelig vært et mareritt.

I tillegg til dette fikk jeg vite at hun ene venninna mi har fått klamydia. Dette er så fucked up alt sammen.

Gleder meg til å se igjen EM og til å få mat. Jeg kommer til å gråte av glede når jeg får mat.

Godt råd: Aldri bli utvist.

2 kommentarer

Maren Elisabeth

12.nov.2010 kl.18:51

Oj, kjipt! Jeg har aldri blitt utvist før.

Hilde

14.nov.2010 kl.16:08

shitshit!!! sykt. håper du har det bra akkurat nå

hei forresten ♥

Skriv en ny kommentar

hits