its a big deal

Jeg kjøpte meg et frimerke og et postkort med noen søte valper på. Jeg vetet frimerket forsiktig med tungen før jeg klistret det på i høyre hjørne. Øverst. Jeg skrev noen fine ord før jeg løp bort til den store røde postkassen og slapp det ned i sprekken. Brev er så koselig.

Jeg skal søke på teaterhøyskolen. En venninne klarte å overtale meg. Hvorfor ikke, tenkte jeg.

Snart blir det tattovering på meg.

Jeg har strikket tre luer og en hals. Strikking er kos.

I går var det en som skulle forklare meg hva homofil betydde fordi han trodde jeg ikke visste det. Jeg måtte bare le.

I går var det også en av surfeintruktørene fra Portugal som begynte å flørte som en gal over chatten på facebook. Er jo alltid hyggelig å bli smigret, men han skulle bare visst stakkar.

I dag skal jeg snakke med EM, jeg skal være ærlig, jeg skal si sannheten, akkurat hva jeg føler. Nå skal jeg bli ferdig med denne jenta. Jeg må ha en pause fra henne for å få muligheten til å miste følelsene for henne. Etter det kan vi være gode venner, men ikke noe mer enn venner. Nå skal jeg ta en snus og forberede meg på en innvendig kamp mot følelsene mine. Dette skal jeg klare. Et år kan ikke bli ødelagt på grunn av en jente.

Sett meg fri.weheartit

3 kommentarer

Maren Elisabeth

17.nov.2010 kl.19:28

Teaterhøyskolen? Oj, kult!
Herlige, deg, synes det er fint du søkte. Og lykke til med alt, du klarer det sikkert kjempefint, hihi.

Klem.

PaperPlanesAndBlueBalloons

19.nov.2010 kl.10:43

Åh! jeg kjenner meg så sykt igjen.. har syka meg opp til å snakke om følelsene mine i dag, men jeg veit ikke helt hvor bra det går.. men ingenting skal få ødelegge dette året. nå skal vi klare oss! :)

Skriv en ny kommentar

hits