just let go, i dont care

Nok en gang var det hun som begynte. Vi sto ute på terrassen og røyket da jeg plutselig kjente den kalde hånden hennes under genseren min. Hun kløp meg forsiktig over hoftebeienet og strøk hånden fra magen og bak på ryggen. Den tredje jenta som også er forelsket (ellerhvafaenhuner) i EM sto der så jeg prøvde å ikke reagere, late som ingenting, men så kom jeg på, hun ville vel ikke gjort det for meg? Så, fakk it. Hun tok hånden min, hun tok meg på låret, vi danset, hun bak meg med hendene på hoftene mine, alt forann den tredje jenta før vi ble sittende litt alene på rommet, jeg var så full at hodet mitt hang ned, EM løftet det forsiktig opp og kysset meg. Igjen. Hele verden gikk rundt, jeg var for full, så hodet mitt bare datt ned igjen. Flott. Hvor dust går det ann å bli egentlig? Jeg må faen meg lære meg å begrense alkoholinntaket mitt. Som vanlig fører for mye alkohol til depping. Hun holdt rundt meg den natten også, og lyttet. Hun prøver å stable meg på beina igjen.

Jeg merker at jeg blir bedre venn med EM noe som gjør det lettere å beherske følelsene, noe som gjør at følelsene avtar litt. Dette er veien å gå videre.privat

Jeg faller. Sakte. Nei jeg daler, jeg er vektløs, nesten som å fly. Jeg ser bobler over meg, de er så vakre, som verdens fineste pærler. Jeg har snart ikke mere luft igjen, snart er det vannet som regjerer lungene mine. Snart drukner jeg. Jeg ser hånden din som strekker seg ned fra overflaten, den "hjelpende" hånden. Tørr jeg gripe tak i den? Jeg er så redd for at den bare lurer meg, jeg er redd for at den skal slippe meg.

Jeg har farget håret i dag. Det ble svart. Wtf? Jeg vil ikke ha svart hår. Eller egentlig er jeg care.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits