fucked up school

Denne skolen er serr fucka og jeg trenger å komme meg bort herifra. Jeg begynte å krangle med en venninne i sta og det tok helt av. Vi skulle på kino.

Anonym 1: "Jeg gidder ikke se den filmen du vil se, fordi den er sikkert skikkelig dyster. Og jeg gidder ikke bli sånn emo som du er, fordi du er så jævlig emo, og jeg vil ikke at du skal dra med deg meg ned i den emoshiten din."

Vi gikk opp til tvstuen for å få med oss en annen som skulle være med å se, jeg sa ikke noe til det som hadde blitt sagt. Det satt masse folk der, rundt ti stykker ca.

Anonym 1 (igjen): "Jeg gidder ikke se den filmen, det er sikkert en jævla emofilm. Du er så jævlig emo. Hva skjedde med den gamle Stine? Da du begynte her var du bare blid hele tiden også plutselig ble du en jævla emo som bare satt og sippet på rommet ditt!! Kom nå går vi, jeg er så dritt lei av deg."

Ikke vet jeg hvorfor hun ville ha meg med på kino når hun tydeligvis ikke liker meg, menmen. På vei ut av rommet kommer dette.

Anonym 2: "Ja, anonym 1 Stine er emo, har du ikke sett alle arrene på armen hennes?"

Vi stoppet opp i døren. Alle i hele tvstuen ble helt stille og så på meg. Jeg så på Anonym 2 med et uforstående blikk. Hva faen!?

Anonym 2: "Jeg bare tulla da."

Jeg gikk.

Jeg har aldri følt meg så sårbar noensinne. Hva er det som skjer?

 

3 kommentarer

Kjersti

28.nov.2010 kl.22:39

søte, vakre deg.. Jeg vet ikke hva som skjer, og hadde jeg vist det, så hadde det ikke vært så mye jeg kunne gjøre for deg.. Jeg er glad i deg, men jeg merker at det kanskje ikke hjelper så mye akkurat nå.. Bare vær så snill å ikke gi opp, vi skal klare dette sammen. Jeg trenger deg. Jeg skulle ønske at du hadde det bra, men jeg trenger at du kjemper. Du kan kanskje snakke med dem, forklare at du ikke vil være emo, at du ikke vil være trist, at du skulle ønske at du smilte 24/7 fordi du var lykkelig, men at det ikke er tilfelle, og be dem være så snille å ikke kalle deg emo, og å ikke skrike sånt ut så alle hører. Jeg vil bare at du skal ha det bra. (Gud, hvorfor kan du ikke hjelpe henne, så hun får det bedre?)
Hva faen?? Åh, blir så provosert av å høre dette. huff, trodde det skulle bli bedre for deg på den skolen der, men det funker visst ikke så bra likevel.. Er enig med Kjersti, jeg skulle ønske du hadde det bra. Kanskje det hjelper å snakke med de? Jeg vet ikke. huff. Klem.

PaperplanesAndBlueBalloons

29.nov.2010 kl.18:26

Herlige, herlige deg. Dette her er kanskje dritt, og for å være helt ærlig kunne jeg ikke forstått deg bedre, men du må bare huske på at når folk er sånn mot deg, beviser det bare hvor sinnsykt mye bedre enn dem du er. Folk er jævla urettferdige, og de ser ikke hvor mye vanskeligere ting er for oss enn for dem. Men after all, det er de som har mest problemer.. Vi er kanskje "emo" eller syke eller hva faen, men de ser ikke at vi trenger folk som stiller opp for oss. Ting blir ikke bedre av at de ikke vil være med oss og kaller oss emo, så hvis de vil ha en forskjell må de gjøre noe sjæl også. Kjære, kjære deg.. Det jeg prøve rå si er at det ikke er deg det er noe galt med, det er de som ikke ser at du har det vanskelig, som har et problem. Bare ikke gi opp, for det er ikke verdt å gi opp livet for sånne folk! Du er bedre enn det!

Skriv en ny kommentar

hits