merry christmas

(Skulle legge inn en veldig fin sang her, men det går faen meg ikke. Fakk!)

Hvor tragisk går det ann å bli? Jeg sitter her på selveste julaften og gråter. Det er så rart hvordan julestemningen og julegleden forsvinner med årene. Det finnes ikke lenger. Jeg savner det sånn. Jeg savner at julefilmene ga meg noe, jeg savner spenningen før gaveåpning, men mest av alt savner den magien som var inni meg i det jeg gikk ned trappen og så det glitrende juletreet nede i stuen vår. De stundene er noen av de få stundene jeg kan huske som jeg virkelig har vært lykkelig. I år har vi ikke juletre en gang, og jeg ønsket meg kun to ting til jul, jeg fikk ingen av dem, bare masse annet dritt som jeg egentlig ikke trenger i det hele tatt. Kall meg gjerne bortskjemt, men to ting er ikke mye å be om. I kveld måtte jeg også sitte å høre på mamma og hennes forlovede sitte å kritisere pappa, at han ga meg og anders så mye rart. Pappa gjør så godt han kan og jeg får så vondt av å høre det, men jeg bare sitter der og smiler. Det er jo jul. Faen ta jul.

Jeg har et ønske til julenissen. La meg få oppleve den julegleden jeg en gang hadde. Plis gi meg en jul til, la meg få begynne på nytt. En sjangse til. Plis.

Forresten, jeg har tatt tatovering. Det klikker for meg.google

Forresten (igjen), jeg er insane forelsket i den jenta på bildet. Emily fra skins. Hjerte.

4 kommentarer

Hilde

25.des.2010 kl.03:27

Vet ikke hva jeg skal skrive.. Sitter å vurderer hva men finner ikke på noe smart. Vil egentlig bare at du skal vite at du skriver bra, og jeg håper det går bedre for deg.

Leste litt gjennom bloggen din, og jeg tror jeg skal begynne å lese bloggen din.. Bare for jeg liker måten du skriver på, du skriver annerledes enn alle andre. På en bra måte da.

ewmangelus

25.des.2010 kl.05:02

wow. Jeg skjønner akkurat hva du mener. Jeg hadde en kjempe fin jul i år, men jeg kjenner kjempe godt til den følelsen. mangelen på julestemning. Hvis det er slik at du mangler stemning hjemme, hvorfor ikke gjøre det mer koselig på rommet ditt? Kjøp et lite plastikk juletre, og pynt rommet med røde julekuer, og små nisser i tøy. Du kan bake pepperkaker, sett deg ned og drikk en god kopp varm kakao og kose deg med bibelen. Jeg hadde ikke fått særlig med julestemning før lillejulaften...
uff, skjønner deg. Har opplevd no av det samme, bare ikke denne julen. Håper det blir en mye bedere jul for deg neste år.
<3 Emily fra Skins.

Huff, akkurat nå fikk du meg til å innse at alle faktisk ikke har like fin jul som mange. huff, skulle ønske du opplevde det bedre.

Skriv en ny kommentar

hits