happy new year

Jeg kom frem til konklusjonen at jeg burde slutte å blogge. Men det er bare hvis jeg skal få det bedre. Bloggen hjelper meg egentlig ikke, den bare får meg til å gå dypere inn i alt, altså gjøre det mindre overfladisk. Men noen ganger kan overfladisk være greit, fordi da kjenner jeg ikke det vonde, da bare later jeg som om alt er bra. Uansett nå tenker jeg bare høyt og det blir surr. Poenget er, jeg burde slutte å blogge hvis jeg skal gå et steg videre til det bedre, jeg tenkte det kunne være fint nå som det har blitt et nytt år og greier. Men så kom jeg på, det er bare et nytt år ikke et nytt liv, alle husker deg fremdeles for alt du har gjort alle år tidligere. Jeg har blitt avhengig av all bloggingen sånn som selvskading. Så begynte jeg å tenke, vil jeg egentlig bli bedre? Det er denne måten jeg har levd på nesten hele livet, jeg vet ikke om annet og det man ikke kjenner, det er skummelt.

Det ene øyeblikket er alt jeg ønsker å få det bedre, mens det neste så trekker jeg meg tilbake i mørket igjen. Jeg forvirrer megselv, hva skjer? Det virker som om det er to parter som kriger inni hodet mitt. Er jeg virkelig så syk?

God nytt år.

5 kommentarer

Elise -

03.jan.2011 kl.05:18

Gjør det som føles rett ut! Det du føler, det du vil.

Bedre og angre på noe du har gjort, en og angre på noe du aldri gjorde.

Godt nyttår!

MICHELLE MARIE

03.jan.2011 kl.08:52

Godt nyttår :D

Malin Amalie

03.jan.2011 kl.08:52

godt nyttår :)

The Teller

03.jan.2011 kl.12:01

Jeg er stadig innom bloggen din og leser ennå, men jeg syntes det er vanskelig å gi deg råd/svar kommentar etc. Jeg har jo vært dønn nede i kjelleren jeg også på et tidspunkt, men jeg aner fortsatt ikke hva jeg kan skrive til deg.

Men en data-klem kan jeg gi :)

speilsjeler

12.jan.2011 kl.16:13

Jeg skulle ønske jeg kunne si at det kommer til å bli bedre. At alt kommer til å bli bra.

Men jeg vet ingenting.

Jeg trives i Sorgrommet. Noen ganger har jeg det fint utenfor, og tenker at sånn kan jeg jo ha det, men så tenker jeg ikke det allikevel.

Du er i det minste ikke alene.

Skriv en ny kommentar

hits