even perfect days can end in rain

Det irriterer meg hvor mye kjærligheten styrer meg. Det verste av alt er at hadde jeg fått henne nå så tror jeg at jeg hadde takket nei, fordi det er ikke hun jeg virkelig vil ha, jeg vil bare ha noen. Jeg måtte gå fra revyøvingen nå fordi jeg ikke klarte å konsentrere meg på scenen mens hun sitter å koser med hun andre lesba rett foran meg. Det gjør så vondt, så ubeskrivelig vondt. Jeg går rundt med smerter hele tiden, men klarer ikke få noe ut, jeg klarer ikke gråte en eneste tåre, det er som om jeg har fryst til is. Jeg går hele tiden rundt å føler meg som en byrde, jeg ER en byrde. Jeg føler meg ensom og alene hele tiden, absolutt hele tiden og det er lenge siden jeg har gjort det. Selvom jeg sitter blant masse mennesker, selvom jeg snakker så sitter jeg der fullstendig ensom. Jeg har en veldig trang til å drikke meg drita akkurat nå, men det kan jeg ikke gjøre, det vil gjennomskue fasaden min. Men er det ikke det jeg egentlig vil? At noen skal se det, se den smerten som dreper meg innvendig? Ikke kan jeg selvskade nå heller for om en uke skal jeg stå på scenen i kostymer der armene synes. Faen.

Fuck it.

Jeg har det bra.

4 kommentarer

Maren Elisabeth

24.jan.2011 kl.13:49

jeg har aldri vært forelsket i en ekte person, jeg klarer bare forelske meg i mennesker som ikke finnes. det føles nesten på samme måte.

Kristin [Blåmandag]

25.jan.2011 kl.19:11

Faen så jævlig kjipt. Håper du finner noen å prate med ♥

etropomhjelp

28.jan.2011 kl.23:19

Vondt å høre :/

Maren Elisabeth: hvis du aldri har vert forelsket i en ekte person kan du vel heller ikke si at det føles nesten på samme måte? Du har jo ikke opplevd det...

Liker headeren din(i allefall konseptet), tror du jeg kan bruke ideen til noen egne bilder, eventuelt ha de på bloggen min? :)

Håper det ordner seg for deg :)

Marlene

29.jan.2011 kl.11:29

Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits