life is a song but you're scared to sing along

Jeg er lei meg for at jeg er så elendig til å blogge og til å svare på kommentarer for tiden, men energien min strekker ikke til, den strekker så vidt til livet, jeg kjemper for tiden, virkelig hardt.

MEN en positiv ting (faktisk). Jeg er nå blitt 20 år (wow, gammel), poenget med det er at jeg merker at jeg har blitt mer voksen, jeg kan ikke leve et liv med smerter og selvskading, og det er bare jeg som kan gjøre noe med det og jeg må ville gjøre noe med det. Så i dag snakket jeg med læreren på skolen som har ansvar for at alle elevene på skolen har det bra, vi hadde en lang og lærerik samtale og hun vil sende meg til en coach, det er noe som ligner på en psykolog, men de fokuserer mer på fremtiden og på hvordan jeg skal løse problemer som foregård nå, de fokuserer ikke så mye på hva som har skjedd tidligere eller på følelser og jeg tror egentlig det vil funke mye bedre for meg. Men dette er hardt, bare etter den samtalen med læreren i dag knakk jeg helt sammen og ble fullstendig utslitt, men de sier jo at man må gjennom helvete hele veien før man kommer til himmelen, så jeg er forberedt på å ha det en del vondt før det blir bedre.

Takk for alle gode kommentarer, det betyr ekstremt mye for meg.

4 kommentarer

☆Rebella☆

25.mar.2011 kl.00:15

Skjønne vennen♥ Er djeveldritt her også for tiden, så jeg kommer ikke på det helt store å si, men sender i hvert fall en styrkende (forhåpentligvis) klem, godjenten:)

Kjersti

25.mar.2011 kl.07:05

Jeg har tro på deg vennen <3 Stå på, du skal vinne over dette!
<3 så fint at du endelig ønsket å ordne opp litt. håper det bedrer seg, selv om det sikkert tar litt tid.

klem.

Engel

27.mar.2011 kl.17:37

<3

Skriv en ny kommentar

hits