love, everything is about love

Jeg er så forvirret. Totalt forvirret av meg selv. Jeg har jo vært stormforelsket i en jente i hele år, og det har vært mye frem og tilbake. I går dro vi ut på byen og snakket sammen, veldig fulle begge to, men jeg fikk vite det viktigste, hun har bare brukt meg hele veien. Hun sa "Jeg synes jo du er kjempepen, derfor har jeg villet ha sex med deg, men det betyr ikke at jeg har hatt noen følelser for deg." Men da kom det, sinnet mitt kom, det jeg har ventet på hele veien, jeg gjorde meg ikke sårbar lenger, jeg lot henne ikke knuse meg lenger, jeg lot meg ikke falle, jeg ble bare sint og ba henne gå sin vei fordi jeg orket ikke omgås henne lenger. Jeg klarte endelig å stå opp for meg selv og si i fra. Og det burde jo være en god ting, men...

Jeg ringte bestevenninna mi på skolen og fortalte hva som hadde skjedd, hun sa hun skulle vente på meg i senga mi når jeg kom tilbake på skolen. Og der satt hun og ventet da jeg gikk inn døren. Jeg la meg ned og begynte å gråte og hun kledde av seg noen av klærne sine og la seg inntil meg, hun la dynen min over oss begge og tok tak i hånden min og la armen sin rundt meg. Det var da jeg forsto hvorfor jeg plutselig hadde klart å avvise den andre jenta altså EM, jeg har fått følelser for bestevenninna mi, jeg har fått sterkere følelser for henne enn for EM. Hva er galt med meg? Jeg forelsker meg hele tiden.

Jeg fikk flere telefoner midt på natten av en venninne som lurte på om jeg hadde sett EM fordi hun hadde løpt fra utestedet i Stavanger uten mobil eller noenting. Jeg vet ikke om det var på grunn av det jeg sa, men jeg får prate med EM om det senere. Det var vanskelig å takle at en du er så glad i bare har forsvunnet og det rett etter jeg avviste henne, men bestevenninna mi var hos meg hele natten og holdt rundt meg og sov hos meg.

I dag sendte jeg en melding til EM om at vi måtte prate sammen i edru tilstand og jeg skrev at jeg håpet det gikk bra med henne, men hun har ikke svart så jeg vet ikke hva som kommer til å skje nå fremover.

Bestevenninna mi glemte jo selvfølgelig skjørtet sitt her og jeg kunne ikke la være å lukte på det for å gjøre meg selv sikker, og det luktet akkurat som hun gjør og jeg kjente sommerfuglene flagre i magen min da jeg kjente lukten. Sukk, jeg er forelsket... igjen. Da jeg gikk til henne for å lever skjørtet hennes lå hun i senga si med han gutten jeg har holdt litt på med her tidligere, jeg kjente det stakk i hele meg og jeg måtte bare komme meg ut derifra med en gang. Shit, jeg er totalt forvirret. Hva skjer nå?ph privat

2 kommentarer

kanokphan jamsai

28.mar.2011 kl.00:05

Du er sterk! Du klarer å komme deg ut av dette, men jeg skjønner godt du er forvirret, ble små forvirret og irriterte da jeg leste innlegget. Du fortjener ekte kjærlighet og kun det beste! Stå på.

Kristin

29.mar.2011 kl.17:54

Shit, misunner ikke kaoset ditt nå! Husk at det skader ikke å ta det rolig... kanskje det med bestevenninna di er noe som går over. Noen ganger er det bare lyst og begjær som skygger for følelsene.. men andre ganger ikke. Tvi tvi, og hold oss oppdatert!

Skriv en ny kommentar

hits