everything get fucked when i'm drunk

For å komme videre i prossesen min må jeg først bearbeide fortiden, jeg har fått beskjed om å skrive ned hendelser som har påvirket meg på en negativ måte også skal jeg ta frem følelsen som jeg fortrengte og alltid har fortrengt også må jeg tørre å kjenne på den følelsen for å komme meg videre. Høres utrolig effektivt og smart ut, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg får det virkelig ikke til, jeg husker så lite, jeg har jo fortrengt alt. Dessuten tør jeg det ikke, jeg tør ikke bare kaste meg ut i et hav av vonde følelser, jeg er redd for at jeg ikke skal takle det, jeg er redd for å knekke sammen så kraftig at jeg ikke kommer meg opp igjen, alikevel er dette noe som må gjøres for at jeg skal kunne få det bedre fremover, jeg er fullt klar over det. 

Jeg fikk et plutselig innfall om å forandre noe på meg selv så jeg har klippet av meg nesten alt håret og farget det blondt. Jeg ser rar ut. Sukk. 

Også var det denne kjærligheten da, den som plager livet av meg og den som gjør alt dette så mye vanskeligere. Jeg er forelsket i to stykker på en gang nå, men prøver så godt jeg kan å legge fra meg tanken når det gjelder begge to. Det er utrolig vanskelig i og med at jeg ser dem hver dag og begge to er utrolig gode venner av meg, men det er derfor jeg fokuserer på å skyve bort følelsene fordi jeg vil ikke la det ødelegge vennskapet. Jeg vet at klarer jeg dette har jeg mye bedre annlegg til å komme meg gjennom noe lignende senere. Jeg blir sterkere for hver dag. 

Én kommentar

Sparknekt.

04.apr.2011 kl.00:25

Syntes det første der hørtes smart ut. Vanskelig ja, men en veldig veldig lur måte og gå gjennom ting på.

Og du e ikke aleina om å ha fått et innfall om å endre nåt på dæ selv, æ har gjort akkurat det samme. Klippa håret kort og farga det. Men æ farga det svart da..

Og ja, æ skal førrtelle dæ at den kjærligheta, den ser ut til å gå rett til hælvette overalt nu førr tida. Men det e en anna sak.. Sånt skal man jo helst ikke si høyt. Men det der å være lesbisk med usikre, rotate kvinnfolk rundt sæ, eller venninner man e forelska i rundt sæ, det e farsken ikke lett!

Skriv en ny kommentar

hits