all i can think about is love

Det går fort, veldig fort. Solen stråler og vinden blåser tårer i øynene mine. Det går fortere og fortere og jeg merker at ikke bare jeg elsker følelsen av frihet, men også hun, ja hesten jeg sitter på. Vi begge nyter følelsen av frihet, følelsen av å kunne fly. Jeg måtte trekke på smilebåndet da jeg galloperte bortover i skogen forrige uke, men det var ikke bare fordi jeg elsket følelsen av å kunne fly, det var også fordi jeg forestilte meg oss sammen, meg og bestevenninna mi. 

Jeg forestilte meg varme og sol. Jeg forestilte meg stranden med det blå glitrende havet. Og jeg forestilte meg deg stå å vente. I det du snur deg mot meg treffer solstrålene de blå øynene dine og gjør dem like glitrende som vannet. Du er usikker, men jeg ser også et lurt smil under den usikre masken. Det lyset håret ditt blåser som en storm rundt ansiktet ditt. Jeg går sakte mot deg, like usikker som deg, er vi bare bestevenner? Jeg kommer nærmere og nærmere. Kommer du til å kaste deg over meg i en stor klem som du alltid gjør? Jeg kommer omsider bort, du tar hånden min som alltid og sier "hei, bestejenta mi" som alltid. Jeg reiser hodet mitt og ser utover havet, jeg klistrer på et lite smil og sier "hei". Øynene mine blir blanke av tårer idet jeg kjenner den hånden du ikke holder i min legge seg på kinnet mitt. Du vrir hodet mitt så øynene mine møter dine, og plutselig er ansiktene våre bare noen cm fra hverandre. Jeg ser kort ned på munnen din før jeg ser opp i øynene dine igjen. Du er nesten nær meg, munnen din kommer nærmere og jeg kjenner pusten din. Jeg tar opp hånden og legger håret ditt bak øret ditt før leppene dine plutselig er nær mine. Så kysset vi med solstrålene som lyste opp rundt oss. En følelse av lykke jeg aldri har vært borti før blusset opp i kroppen min. 

Hvorfor må dette bare være en innbildning? 

Læreren min sier at vennskap på mange måter er mye mer verdifullt enn et forhold, men jeg klarer ikke se det. ph privat 

6 kommentarer

R

04.apr.2011 kl.20:59

Heisann! Jeg snublet innom bloggen din i dag og må si jeg ble veldig rørt av å lese den!

Du er virkelig ærlig, jeg tror aldri jeg har lest en mer ærlig blogg. Har selv slitt med lignende ting som deg, men riktig nok ikke like ille. Jeg er lesbisk og de to forsøkene jeg har hatt med kjærlighet har begge gått veldig dårlig, noe som har gjort meg trist og deprimert. Men jeg er sterk og skal komme meg over det, og det samme skal du! :)

Klem fra meg

Annika

04.apr.2011 kl.21:33

Jeg kan love deg at læreren din har rett. Jeg er selv i ett forhold nå og det er ikke bare dans på roser, altså. Vi begge er så var og overfølsomme på godt og vondt, noe som lett kan føre til krangel, selvom det fort går over igjen. Det er utrolig slitsomt noen ganger, så ja, ett forhold innebærer mer enn bare solskinn og havbris. Ett forhold må pleies, taes vare på, respekteres, taes hensyn til følelser, taes hensyn til dårlige dager, kommunisere åpent osv osv. Det er vanlig å reagere sterkere på hverandre når følelser er involvert, enn når man "bare" er venner.

fruitemachine

05.apr.2011 kl.17:45

Sv:

R: Tusen hjertelig takk, det varmer så utrolig mye å høre sånne ord. :) Ja vi begge skal klare dette!

Annika: Du har et poeng der, jeg har jo vært i et forhold før og har erfaringer med det, men bestevenninna mi er bare virkelig verdens herligste person og det er så dustete at jeg har fått følelser for henne fordi jeg er redd det skal ødelegge det fantastiske vennskapet vårt..

♥Trenger DU flere lesere?♥

05.apr.2011 kl.22:52

Har du det problemet med at du mangler lesere og kommentarer? Vel, jeg kan forsikre deg en metode som funker SUPERT! Bare klikk på navnet mitt og registrer deg, det tar ikke lengre enn 2 minutter og du starter å få besøkere med det samme, hva har du å tape?

Selv gikk jeg fra 20 til 800 lesere, PÅ EN UKE!

Dessuten kan man skaffe sponsorer på denne måten, så hva har du vel å tape?

Sanne Erika

05.apr.2011 kl.22:53

herlig skrevet! :)

kww

05.apr.2011 kl.23:06

Først og fremst, fantastisk skrevet!

Læreren din har nok på mange måter rett. Men jeg har vært i akkurat samme situasjon selv, og den dag i dag, er jeg og min tidligere beste/gode kompis kjærster. Hadde jeg vært i dine sko, ville jeg gjort dagdrømmen virkelig og klint til :) Det kan være fryktelig skummelt, og man kan miste et fantastisk vennskap. Men du kan virkelig få det fantastisk. Men når sant skal sies, så tror jeg et godt vennskap kan vare lenger enn et forhold når man er ung. Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

hits