friends forever

Forelskelsen i EM har gitt seg kraftig. Plutselig klarer jeg å se de andre sidene hennes, ikke bare de gode og dette har ført til at jeg egentlig bare har irritert meg over henne i det siste. Hun er en herlig jente, men hun er også en veldig sær jente. Jeg har det bedre med megselv nå og det er utrolig deilig å slippe den stressende følelsen hele tiden.

Men det som har ført til at forelskelsen i EM begynner å gå over er nok at jeg har fått sterkere følelser for bestevenninna mi som jeg kommer til å kalle for T heretter. Så forelskelsen plager livet av meg fremdeles, men det er mye bedre å ha følelser for T fordi hun er bare verdens beste uansett. 

Hun kommer plutselig bakfra og gir meg en bamseklem og kysser meg på hodet, jeg roper "T, vent på meg da" hun stopper holder ut armene og smiler verdens søteste smil i tegn om at jeg skal komme å gi henne en klem, jeg løper inn i armene hennes og får en stor, god klem. Hun sier aldri ting videre, hun er alltid her for meg, hun ligger å holder rundt meg hvis jeg trenger det, hun sover hos meg hvis jeg trenger det og best av alt vi har det fantastisk morsomt når vi er sammen. 

Du er verdens beste!

Hvorfor måtte jeg få følelser? Jeg er så redd for at de skal ødelegge verdens beste vennskap. 

3 kommentarer

Maria S.L.

06.apr.2011 kl.17:05

Å få følelser for sin bestevenninne er langt ifra det verste som kan skje med et vennskap. Jeg har selv hatt en bestevenn i over to år, som jeg senere utviklet følelser for. Vi er nå sammen og har det utrolig bra! Det verste jeg kunne gjort mot meg selv er å få følelser for noen, men det desidert beste som kunne skjedd er å ha fått det for bestekameraten min. Han har lenge vært alt for meg, og nå er han ikke "bare" min bestevenn, men også den beste kjæresten jeg kunne hatt. Håper følelsene i din situasjon er gjensidige, og skulle de ikke være det så takler et sterkt vennskap det aller meste!

Ønsker deg masse lykke til, det ordner seg <3
Hei du. Tuusen takk for superkoselig kommentar kjære deg. Lenge siden jeg også har vært her. Bloggingen er ikke like hyppig som før så det er grunnen.

Jeg kan skjønne tankene dine her, men følelsser er vanskelig å styre. Jeg håper du finner ut av det, og jeg er veldig enig med Maria over her. Det er langt fra det verste som kan skje.. Stor og varm klem.

Rebella

08.apr.2011 kl.22:09

SV: Skjønneste, herlige vennen min, tusen takk for den gode kommentaren♥ INGEN som helst press må du føle på å lese bloggen når du ikke har overskudd el, jeg forstår så godt at du har det så knalltøft i perioder at det blir mye å ta kontakt, enn gjennom kommentarer. Men jeg vet at du likevel setter pris på at jeg lar høre fra meg, og jeg kan forsikre deg om at jeg sikkert er den første til å forstå vanskelighetene det kan være med å svare når man bruker all den energien man har på å bare holde seg oppe og gående, så det får du ikke tenke på, skatten min♥ Jeg vet hva jeg betyr for deg:) Og jeg er kjempeglad for at du kan ta noe godt fra kommentarene mine, det blir jeg så utrolig glad og takknemlig for - jeg vil jo så gjerne hjelpe deg.

Supersuss, vakreste!

Skriv en ny kommentar

hits