walkin' on a line

Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil si med dette innlegget, men jeg ville skrive. Noen ganger vil man bare det. 

Jeg snakket med rektor igjen i går, om kontrakten. Igjen var det ubehagelig, men vi kon i hvertfall frem til en enighet så derfor orker jeg ikke si noe mer om det. 

Forelskelsen forvirrer meg totalt for tiden. Jeg skjønner ikke helt om jeg er forelsket i noen lenger (det jeg håper på). Men det går fra dag til dag både med EM og T. En dag føler jeg at jeg ikke har følelser for noen, en annen føler jeg at jeg bare har følelser for T, eller bare for EM og noen dager føler jeg at jeg har følelser for begge to på en gang. Forvirrende. Men nå er det bare en uke igjen i denne boblen og jeg skal holde ut det, jeg skal klare meg fint. Det eneste som bekymrer meg er avslutningsfesten i morgen, men jeg skal prøve å komme meg smertefritt gjennom den festen også. 

Jeg har funnet ut at vennskapet mellom meg og EM har blitt utrolig viktig for meg. Hun er en av dem som forstår meg best her i verden og hun er en av dem jeg virkelig kan slappe av med når jeg er med henne. Vi har noe som kalles for slakkline her på skolen og vi øver på den hver dag i sola. Stemningen og konsentrasjonen har noe spesielt over seg. Hun er så herlig å henge med og som hun har sagt til meg tidligere synes hun det er så trist at hun ikke har følelser for meg fordi vi kunne fått det så fint sammen, vi kunne hatt et utrolig bra forhold fordi vi utfyller hverandre på en spesiel måte. Men vi kan jo gjøre det som venner også selvfølgelig. 

En godnyhet: Jeg elsker at det har blitt sommer!

Én kommentar

Kjersti

29.apr.2011 kl.23:54

Jeg er glad det er sol jeg også ^^, Slakkline er kjjempegøy!

Skriv en ny kommentar

hits