i miss my perfect life, my home

Jeg savner bølger og sol, jeg savner hestene, jeg savner lærerne, jeg savner stillheten, jeg savner bråket, jeg savner verdens beste mennesker, jeg savner hjemmet mitt. 

Hver eneste dag prøver jeg å finne på ting hele tiden for å ikke tenke på skolen min, men det går ikke, alt som egentlig er i tankene mine er at jeg vil hjem til Jæren. I dag er jeg utslitt. Jeg har lovet en venninne å være med ut å longe, men jeg må slappe litt av først og samle litt energi. 

Psykisk sett har jeg det egentlig ganske bra for tiden, det eneste problemet er at jeg savner skolen. Jeg har noen søvnløse netter på grunn av det, men sånn generelt har jeg det ganske bra. Smiler for det, og klapp på skulderen. Jeg husker ikke nøyaktig sist jeg selvskadet (altså datoen) men jeg tror det er ca 6 uker siden. Jeg sa til meg selv og mine beste venner at det var den siste gangen. Aldri mer. Jeg skal klare det. 

Nå skal jeg ut å stå på longboard. Take care så lenge. 

2 kommentarer

C h e r r y

16.mai.2011 kl.14:01

Ønsker deg en superflott uke og en strålende 17. mai i morgen :-) Kos deg masse!

PaperPlanesAndBlueBalloons

16.mai.2011 kl.14:35

Skjønner at du savner tilbake. Kunsten er å finne de tingene på de stedene man er som man kan glede seg over. Prøv å finne tingene rundt deg som gir deg glede i hverdagen. Jeg er glad for å gøre at det går såpass bra med deg. Du fortjener det. Virkelig.

Skriv en ny kommentar

hits