looking for more waves to catch

Jeg skulle egentlig sove nå. Jeg hadde lagt hodet mitt godt ned på puta, men neida. Uansett hvor tidlig jeg presser meg opp om morgenen får jeg ikke sove om kvelden. 

Jeg setter meg opp i senga og ser ut av vinduet. Jeg ser på den mørkeblå himmelen. I horisonten er det fremdeles lyseblått, det er fordi et sted i verden er det sol nå. Alt jeg klarer å tenke på er bølger. Jeg ser for meg at den blå himmelen er havet, jeg ser for meg de glitrende bølgene komme vennlig mot meg. Jeg ser for meg sol, varme, brett, padling, smil og surfing. 

Surfelæreren min på skolen sa at han hadde merket på meg at jeg brukte surfingen som en rømningsvei fra livet, fra problemene mine. Når han sa det til meg da bare rynket jeg på nesen og sa "pøh". Nå skjønner jeg hva han snakket om. 

Ta meg med dit det er sol, ta meg med dit det er varmt, ta meg med dit det er bølger. 

Skjønner ikke hvorfor jeg har kjøpt billett til roskilde. Jeg har ikke lyst å dra, og jeg kunne brukt tiden på jobb, for å tjene mer penger til en lenger surfeferie. Bomma der ja. Trøster meg med at det er mange fra skolen som skal dit, så da blir det et lite Jæren reunion. Hurra. 

 Surf på hjernen. Takk gud for longboardet mitt. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits