do someone still read this?

Nå var det lenge siden. Jeg vet ikke om blogg er min greie lenger. Også fordi jeg tror egentlig ikke det er noen som følger meg lenger. Det er litt lite motiverende. Hm. Jeg vil gi det en liten sjangse til. 

En liten oppdatering. Jeg har flyttet til Stavanger, for en ny start. Igjen. Jeg trives utrolig godt her. Jeg koser meg virkelig, det eneste negative er at jeg henger litt etter med studiene. Det positive er at det man mest ønsker seg dukker som oftest opp når du minst venter det. Jeg har møtt en herlig jente. En jente som rører noe i meg, jeg har aldri følt noe som dette før. Det er veldig skummelt, men jeg orker ikke ta sorgene på forskudd. Jeg er virkelig forelsket. Hun gjør meg så glad, hun får frem det beste i meg. Bare å se henne komme smilende mot meg i gangen på skolen gjør at jeg føler jeg kan fly. Hun kommer plutselig bakfra og holder rundt meg. Hun gjør meg lykkelig. 

En annen oppdatering er at jeg studerer her. Jeg studerer barnevern. Utrolig spennende og jeg mener det er et viktig yrke etter å ha funnet ut at det var barndommen min som har ødelagt meg. 

Jeg er så redd for å dette ned herifra. Jeg står på toppen av stigen, det er herlig nå, men fallet blir hardt hvis jeg detter ned. 

3 kommentarer

Anne På Landet

07.sep.2011 kl.23:50

Flink til å skrive du =) Bra du studerer - og masse lykke til med jenta

T H E R E S E

08.sep.2011 kl.10:59

åh, fint at du skriver igjen! Jeg følger deg, selvfølgelig, men er så redd for å si de feil tingene...

fint å høre at du har det fint! håper for all del at du klarer å holde deg der du er nå. barnevern høres spennende og viktig ut!

liten internettklem, hihi.

Kjersti

08.sep.2011 kl.18:32

Jeg leser, alltid.

Lykke til vennen, klem

Skriv en ny kommentar

hits