people make me smile

Jeg var ute på byen i går. Først vors så byen. Det var en fin kveld, men det var bare noe som falt inn i tankene mine på veien hjem. Flere ganger i løpet av kvelden hadde forskjellige personer (venner jeg nettopp har blitt kjent med) kommet bort til meg og fortalt meg så mye fint. De sa blandt annet at jeg var så inspirerende, jeg hadde lært dem så mye på så kort tid, jeg var pen, jeg hadde fin kropp, jeg var et forbildet osv... Så spurte jeg hun ene jeg snakket med: "Hvordan kan du ha lært så mye av meg osv, når jeg nesten ikke har sagt noe siden dere andre snakker i et kjør?" Hun svarte bare: "Det er noe ved deg, vesenet ditt som gjør deg så inspirerende og gjør så man bare må like deg." 

På veien hjem gikk jeg litt foran de andre, alene. Jeg røyket en liten røyk, egentlig bare fordi jeg kjedet meg. Og hun ene venninnen min sa: "Du kjederøyker så sykt du." Hvordan kunne hun vite det? Viser jeg så mye av meg selv gjennom kroppsspråk? Jeg tenkte på hva er det med meg som gjør at så mange mennesker tidlig føler seg knyttet ti meg selvom jeg ikke føler jeg har gitt noe av meg selv. Det er så rart. Det må jeg finne ut en gang. 

Jeg pleier ikke stille spørsmål til leserne, men nå lurer jeg virkelig. Har noen av dere lignende opplevelser, eller råd om hva det kan være? 

xo 

2 kommentarer

10.sep.2011 kl.19:13

kanskje fordi du er så ærlig uten at du selv er bevisst på det? Har nok mye med kroppsspråk også som gir ut signaler til folk, tenker jeg. Men jeg aner ikke, jeg bare tenker.

Therese

10.sep.2011 kl.22:16

Aner ikke. Kanskje du bare er lett å bli kjent med, selv om du ikke synes det selv? Uansett så synes jeg de høres veldig koselige ut og å få slike komplimenter er vel fantastiske? ^^ Bare mine tanker, heh.

Men, nei, jeg har egentlig ingen lignende opplevelser..

Skriv en ny kommentar

hits