live your life, share your passion

Da blogget jeg plutselig igjen da, etter en god stund. Jeg leste igjennom en del innlegg her på bloggen nettopp og så at omtrent alt handler om den tullete forelskelsen. Noen ganger er jeg litt dum, ja faktisk. Jeg har jo sperret meg selv inne i et bur. Jeg har latt meg styre av forelskelser i flere år, men jeg har glemt en ting. Jeg har glemt å åpne øynene for selve livet. 

Ja, forelskelse er viktig, og det er tøft, men det er ikke alt. For det første ler jeg nesten litt av meg selv. De tidligere forelskelsene jeg har snakket om på denne bloggen har ikke vært i nærheten av den jeg har nå. Jeg vil nesten tørre å ikke kalle de en forelskelse en gang. 

Den fantastiske kjæresten jeg har nå har lært meg noe ekstremt viktig. (uten at hun vet det tror jeg). Når jeg er med henne observerer jeg henne ofte i handlinger også, og hun har lært meg at forhold og kjærlighet er viktig ja, men livet er viktigere. Hun finner glede i de minste ting, hun blir megahappy bare av å lese et blad og bli inspirert, hun blir glad av en kopp te, hun blir glad av å bare leve. Jeg har funnet ut at jeg er lykkelig nå nesten kun på grunn av henne. Jeg jobber med å finne mine gleder i livet, de små tingene som gjør meg glad, de tingene som gjør meg uavhengig av henne. Jeg tror ikke det kommer til å bli slutt mellom oss, men jeg må lære meg å leve livet på egenhånd også. 

Og som en liten oppdatering vil jeg at dere lesere skal vite at jeg har det veldig bra for tiden til tross for mørketid og litt høstdepresjoner (og eksamensangst). 

Jeg skal lære meg å leve livet! 

3 kommentarer

Kjersti

09.nov.2011 kl.07:31

<3

PaperPlanesAndBlueBalloons

11.nov.2011 kl.14:59

Åh, blir så glad for å høre sånt! :D

Therese

13.nov.2011 kl.22:41

<33 fina!

Skriv en ny kommentar

hits